2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اون زنه که واسش پول ریختن اومده اونشب اونجا کار اداری رو انجام داده و رفته 

رفیقاشم یه لاسی باهاش زدن😐ولی این گروپ و اینا و سه ملیون درست نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
جالبه برام وقتی مرد توی تاپیک هست بعضیتون انقد بی پرده و راحت حرف میزنین 😐😐😐 عجب

😂😂دیگه اینا زنن نه مرد ولی خوب راست میگی 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
فقط اونایی که میگن پولشودستی میدن نه کارت به کارت 😓😐

خب دستی میدن دیگه😐سه ملیون کارت به کارت اخه؟ مگه پرزیدنت اوردن اخه؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تو این وضع گرونی الکسیس به یه تومنم راضیه 😂😂 الکی نرخشو نبرین بالا همین شماها هستین که جو میدین قی ...

هشتگ نه به گرانی جنسی😂😂😂🤣

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
تجربه دارن 😂😂🤣

خجالت بکش خانوم خودت تجربه داری به پای دیگران ننویس شوخی شوخی بعضیا از حد میگذرونن واقعا که

بچه ها من الکی به شوهرم گفتم رفتم دکتر عفونت گرفتی و این عفونت هم مال کساییکه تعدد س ک س دارن... و بیشتر زنهای هرزه دارن خواستم ببینم چی میگه ناراحت شد گفت بریم آزمایش بدیم و در مان شیم و گفت هر آزمایشی هم که نشون بده من جز تو با کسی دیگه س  ک س داشتم هم باشه میدم...من البته چیزی واقعا ازین موصوع نگفتم خودش ناراحت شد گفت این حرفی که میزنه یعنی من اینکارو کردم دیگه و این تهمته و بعدشم این پیشنهاد

شركت درو پيكر وداره؟دوربين نداره ك توش ازين كارا بكنن!؟

ب نظرمن بي گدار ب اب نزن ي مدت زير نظرش بگير اگه چيز مشكوكي ديدي قضيه اين خانم ك بهت خبرداده رو هم بزاررو بگو

الان بگي صدرصد ميپيچونتت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️