2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اون زنه که واسش پول ریختن اومده اونشب اونجا کار اداری رو انجام داده و رفته 

رفیقاشم یه لاسی باهاش زدن😐ولی این گروپ و اینا و سه ملیون درست نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
جالبه برام وقتی مرد توی تاپیک هست بعضیتون انقد بی پرده و راحت حرف میزنین 😐😐😐 عجب

😂😂دیگه اینا زنن نه مرد ولی خوب راست میگی 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
فقط اونایی که میگن پولشودستی میدن نه کارت به کارت 😓😐

خب دستی میدن دیگه😐سه ملیون کارت به کارت اخه؟ مگه پرزیدنت اوردن اخه؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تو این وضع گرونی الکسیس به یه تومنم راضیه 😂😂 الکی نرخشو نبرین بالا همین شماها هستین که جو میدین قی ...

هشتگ نه به گرانی جنسی😂😂😂🤣

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
تجربه دارن 😂😂🤣

خجالت بکش خانوم خودت تجربه داری به پای دیگران ننویس شوخی شوخی بعضیا از حد میگذرونن واقعا که

بچه ها من الکی به شوهرم گفتم رفتم دکتر عفونت گرفتی و این عفونت هم مال کساییکه تعدد س ک س دارن... و بیشتر زنهای هرزه دارن خواستم ببینم چی میگه ناراحت شد گفت بریم آزمایش بدیم و در مان شیم و گفت هر آزمایشی هم که نشون بده من جز تو با کسی دیگه س  ک س داشتم هم باشه میدم...من البته چیزی واقعا ازین موصوع نگفتم خودش ناراحت شد گفت این حرفی که میزنه یعنی من اینکارو کردم دیگه و این تهمته و بعدشم این پیشنهاد

شركت درو پيكر وداره؟دوربين نداره ك توش ازين كارا بكنن!؟

ب نظرمن بي گدار ب اب نزن ي مدت زير نظرش بگير اگه چيز مشكوكي ديدي قضيه اين خانم ك بهت خبرداده رو هم بزاررو بگو

الان بگي صدرصد ميپيچونتت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️