2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

سلام دوست گرامی 

به نظرم عجولانه و بدون فکر و مشورت کاری نکنید ، بهترین کار اینه که با همسرتون صحبت کنید یا اینکه با یک مشاور مشورت کنید. گاهی سوء تفاهم هایی پیش میاد که بعدا باعث ناراحتی و خجل شدن خودمون میشه. و یک سوال ، آیا شما به حرف همکارشون اطمینان دارید؟!!!!

دوستان فکر کنم ما باید از همسرا ملیاردی پول بگیریم 😂

فوش ندین فقط گفتم جو عوض شه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همین حسودارم چون به خوداون خانمم خیانت شده بعدهیچ عکس العملی نشون نداده عجیب

من حس ششمم خیلی خیلی قویه این قشنگ حس میکنم زنه و شوهرش نقشه چیدن 

خیلی جالبه خودش طلاق نمیگیره میگه تو بگیر 

بنظرم یه قرار کاری با دوتا همکاراش و زناشون بزار روبه رو کن ببین چی میشه استارتر

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دفتر و س ک س اخه؟گروپ زدن شیش نفره؟ شاخکاتو فعال کن ولی یه حسی بهم میگه زنه و شوهرش میخوان زیراب شوه ...

لابد با دلار ۲۰ تومنی حساب شده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سه تومن؟ 😳😳  جنیفر لوپز آورده بودن؟  یه کم مشکوک نیس به نظرت؟

جنیفر بیچاره ک تو این خطا نیس بگو الکسیس😂😂

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
دروغ میگه زن همکار شوهرت

راست ودروغشو نمیشه فهمید فقط استارتر خودش باید ته ش دربیاره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه خانم با شما نبودم

عهههه😐😐😐😂😂😂😂 من الان دیدم اون بابای سپهره 

تا حالا میخوندم بابا سپهر😂😂😂😂😂 خاک به سرم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

دارن دروغ میگن  مشاورم لازم نیست بری مگه علم غیب داره مشاور از شوهرت بپرس قضیه رو و همونجا بگو زنگ بزن زنه که براش پول ریختی حرف بزن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

استارترمعذرت میخوام سه میلیون حتی اگه سه نفرم باشن مبلغ زیادیه .اونم درحالیکه کنارخیابون به قیمتای خیلی پایین ریختن واینکه تمام پولوهمسرت داده کاملامشکوکه .عجله نکن.بیشترتحقیق کن

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....