من بابا ندارم فوت شده هفت سال پیش سکته قلبی کرد و ما رو تنها گزاشت...یه مادر دارم که هم پدره واسمون هم مادر...خودم ازدواج کردم خواهرمم ازدواج کرده خدارو شکر از زندگیمون راضی هستیم ولی الان داشتم تاپیک سوگلی خانم رو میخوندم عکس چراغ نفتی دیدم یهو و بی امان اشک ریختم یاد بچگیام افتادم مامانم رو اون چراغ هم غذا میپخت هم خونه رو زمستونا گرم میکرد یه خونه بی درو پیکر ...خیلی سختی کشیدم خیلی...مامانم تو خونه مردم کار میکرد یادمه خواهرم خیلی کوچیک بود بهونه که میکرد میبردمش جایی که مادرم کار میکرد، دختر اون خونه همسن خودم بود تو یه مدرسه درس میخوندیم وقتی میدیدمش خجالت میکشیدم .همیشه حسرت لباسای دخترای همسن خودمو داشتم .یادمه اومدیم روستا برای زندگی پدرم چوپانی میرفت روستامون دبیرستان و راهنمایی نداشت میرفتم یه روستای دیگه،همه زنگ تفریح خوراکی میخریدن ولی خدا شاهده من یبار هم توی چندسال ک درس خوندم تو اون مدرسه سمت بوفه نرفتم چون فقط کرایه ماشین داشتم و پول برگه امتحان و چیزای جزیی...
سه سال یبار مانتو و کیف میخریدم ..یادمه یبار پای یه دختر کتونی آبی خوشگل دیدم خوشم اومد وقتی اومدم روستامون ب مادرم گفتم مدل کتونیه رو هفته بعد رفته بود از شهر خریده بود برام...اولین جیزی بود ک ازشون واقعا خاسته بودم
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞