2777
2789
عنوان

یهو دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست

نمیدونم شاید من نتونم اونجور ک برام گزشته تعریف کنم یا باورش برای شما سخت باشه ولی من تو مجردی یبار لباس درست و نو نپوشیدم...همیشه حسرت لباسای دختر خالهام رو داشتم...هیچوقت خوراکی یا پول نبردم خوابگاه..همه دوستام انواع میوه و خوراکی و پول میاوردن ولی من فقط کرایه ماشینم پیشم بود،اخه بابام چوپانی میکرد از طرفی معتاد بود دلم نمیومد پول بگیرم یعنی اصلا نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان ، معلومه زیاد سختی کشیدی ولی الان حسابی قدر مادرتو و روزای خوبت رو بدون عزیزم،زندگی برای ...

مادرم الانم بدبخته...هیچوقت تو زندگیش لباس نو ندید هیچوقت خوب زندگی نکرد همیشه خالهام بهش میگفتن سنت زیاد میزنه و.....الانم فقط درامدش یارانشه 

عزیزم الهی بمیرم الان زندگیت خوبه؟راحتی؟

خدانکنه عزیزی...الان اره خدارو شکر دوتا بچه دارم شاید باور نکنید همون دوستام ک از یه روستا میرفتیم خوابگاه و دختر خالهام حسرت زندگی منو دارن ولی آدم وقتی یاد گزشتش میفته داغون میشه .منم دوست داشتم تو خوابگاه لباسای رنگارنگ بپوشم منم دوست داشتم تو صف بوفه وایستم ولی حیف

خدانکنه عزیزی...الان اره خدارو شکر دوتا بچه دارم شاید باور نکنید همون دوستام ک از یه روستا میرفتیم خ ...

عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی اما الان بیشتر مرور گذشته به مادرت برس و بهش کمک کن

شما وخواهرتون کمکشون نمیکنین مگه؟؟؟

چرا ما لباس و چیزایی میخریم براش ..ولی همیشه اونو با مادرشوهرم مقایسه میکنم...مادرشوهرم دائم لباسای مختلف میخره همجور مواد خوراکی ولی وقتی میرم خونه مامانم تو یخچالش چیزی نیست جیگرم کباب میشه بقران ...اخه انقد تبعیض بین بنده 

چرا ما لباس و چیزایی میخریم براش ..ولی همیشه اونو با مادرشوهرم مقایسه میکنم...مادرشوهرم دائم لباسای ...

عزیزم گاهی تقدیره هرچی هم تلاش کنی نمیشه نمی‌دونم اسمشو چی میشه گذاشت اما واس مادرت کم نزار لباس موادغذایی مطمعن باش ایشالا بچه هات برات جبران میکنن تا جایی ک درتوان داری بهش برس