2777
2789
عنوان

شير خشك

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااچربطی داره اخه  شیرخشک خیلیم خوبه من اگ اوضاع کشورمون اینقدقاراش مبش نبودحتماب دومی اراول ...

جدی؟منم خسته شده بودم شبا بیدار روزام باید شیر می دوشیدم کارخونه هم بود دست تنها تو شهر غریب افسرده هم شده بودم نتونستم ادامه بدم اخریا هم دوتا شیر میخورد یبوست شدید می گرف

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
جدی؟منم خسته شده بودم شبا بیدار روزام باید شیر می دوشیدم کارخونه هم بود دست تنها تو شهر غریب افسرده ...

يكي از دوستام از روز اول شير خشك داد و اصلا نه عذاب وجدان داره نه هيچي .يه مادر شاده ك فقط بِه خودش ميرسه و بچه اش

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا
يكي از دوستام از روز اول شير خشك داد و اصلا نه عذاب وجدان داره نه هيچي .يه مادر شاده ك فقط بِه خودش ...

خوش ب حالش من تو این سه ماه روزی نبوده ک عذاب وجدان نداشته باشم و نگم کاش از فردا می تونستم شیرش بدم خودم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
عزیزم از اونور بوم نیفت.صد برابر بهتر نیست دیگه.نزدیک ترین شیر به ترکیب شیر مادره.و اینکه میگن خوب ن ...

اصلا هم از اونور نیافتادم چیزی که به چشم دیدم و دارم میبینم گفتم. شیر خشگای الان از شیر مادر با تغذیه های غلط خیلی خیلی بهتره

گل همیشه بهارم.

به حرف کسی توجه نکن 

پسرم به شیر خودم آلرژی داشت تا یک سالگی شیر خشکی بود بعد یک سالم بهش شیر گاو دادم به توصیه دکترش 

ماشالله الان ۸ سالشه هم باهوشه هم سالم 

عوضش اونایی که سرزنشم کردن یه پاشون مطب دکتره 

مثبت فکر کن بچه سیر میشه گشنه نمی مونه  وقت داری به خودت برسی  میتونی  پیش کس دیگه ای بذاری اگه نیاز شد، وابسته بهت نمیشه 😄😄😄😄

خوش ب حالش من تو این سه ماه روزی نبوده ک عذاب وجدان نداشته باشم و نگم کاش از فردا می تونستم شیرش بدم ...

عين من .من همش گريه ميكنم بخاطر عذاب وجدانم

غلط کرده هر کی زر بزنه. بچه شیر خشکی صد برابر از بچه شیر مادری بهتر و سالم تر و باهوش تره. شیر خشکای ...

من نمیخوام دل کسی رو بلرزونم ولی متأسفانه شیر خشکای الان حداقل اینا که واردایرانومیشه نامرغوب...

مادرا هرطوری شده برای راحتی خودتون از مریض داری دراینده شیر خودتونو بدین

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
جدی؟منم خسته شده بودم شبا بیدار روزام باید شیر می دوشیدم کارخونه هم بود دست تنها تو شهر غریب افسرده ...

ببین شیزمادروکارندارم خوبه بده هرچی ولی شیرخشک خیلی راحتتدخ درسته هزینش زیاده ولی مادروقتی شیرخشک میده توانش بیشتره من خودم جناره بودم شیزمیدلرم بچم همش بیداربودنمیخوابیرنفخ شدیداخرشم ک ازبس الرژی گرفت دکترگفت قطع کن شیرخشک نوشت 

ایندفعم میدم ولی ذره اب دیدم نمیشه شیرخشک میخرم فقط اینکه ازاین اوضاع میترسم شیزکم پیداشه بچم ک حاایش نیس 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام دوست عزیز، منم دخترم شیرخشکیه، ده ماهشه، منم از شیرخشک متنفر بودم میدونی چرا چون همه میگفتن بچه های شیرخشک همیشه مریضن، ولی وقتی تو شرایط قرار گرفتم به بچم شیرخشک دادم دخترم از اول سینمو نگرفت که نگرفت، کشتم خودمو سینم نوک نداشت، هزار تا کار کردم با سرنگ نوک سینمو میکشیدم بیرون میذاشتم دهنش، نمیخورد، رابط سینه گرفتم نشد، تو خواب دادم نگرفت. دیگه دیدم بدجور ضعیف شده از ی ماهگی شیرخشک دادم به توصیه پزشک. شیر داشتما لباسم مدام خیس میشد ولی بچم اصلا سمت سینم نمیومد، تا ۴ ماهم دوشیدم شیرمو دادم بهش .  همش میگفتم الان مریض میشه چون شیرخشکیه، ولی خداروشکر تا حالا مریض نشده، تا حالا واسه سرماخوردگی یا اسهال و این چیزا دکتر نبردمش، ولی بچه های رو دیدم که با دختر من همسن هستن و شیرمادر میخورن ولی مدام مریضن. پس ربطی نداره، حتی همه کاراشم زودتر از همسناشه، ماشالا راه هم میره. بابا مامان دد آب به به هم میگه😄😄😄😄من یواشکی شیر خشک میداد۰م انگار جنایت کردم، خیلی زخم زبون شنیدم، چون ایرانی جماعت همینه، فضول و آماده اظهار نظر. 

مثل قضیه سزارین و طبیعی میمونه، کردن تو مخمون که طبیعی عالیه، سزارین خیلی بده، من به حرف هیشکی گوش ندادم رفتم سزارین کردم فوق العاده ام راضی بودم. قضیه شیرخشک و شیرمادرم همینه، اظهار نظر اطرافیان آدمو داغون میکنه، الانم یاد گرفتم تا یکی میگه وای بچت شیرخشکیه زود میگم چرا؟ تا میگه مثلا شیرخشک همش پفه میگه کو دختر من که پف نداره چاقم نیست، یا میگن شیرخشکیا مریضن میگم کو پس چرا دختر من مریض نمیشه، انقد جواب میدم تا طرف کم بیاره. خلاصه که ما عذاب وجدانمون به خاطر اراجیف اطرافیانه .ببخشید پرحرفی کردم عزیزم موفق باشی

مثل قضیه سزارین و طبیعی میمونه، کردن تو مخمون که طبیعی عالیه، سزارین خیلی بده، من به حرف هیشکی گوش ن ...

ممنونم عزيزم بابت حرفات ... من خودم هر كي ديدم شير خشك خورده از شير مادر بهتر بودن ولي اينقدر بهم كنايه ميزنن كه رواني شدم .