2777
2789
عنوان

شير خشك

351 بازدید | 28 پست

من يه غلطي كردم بچه ام رو شير خشكي كردم .از دو ماهگي ديگه شير مادر نخورد .الان جدا از عذاب وجدان ، حرفاي اطرافيان پدرمو در أورده كه بچه پف كرده . بنيه اش ضعيف ميشه و أينا .الان ٦ ماهشه.شيرمم ك خشك شد رفت .خيلي اعصابم خرده

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه الان ما کاری از دستمون بر نمیاد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ماکه عمدا نخواستیم اینجوری بشه که

بجاش تو تغذیه حسابی پیگیر باش تا کاملا تامین ویتامین بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

غلط کرده هر کی زر بزنه. بچه شیر خشکی صد برابر از بچه شیر مادری بهتر و سالم تر و باهوش تره. شیر خشکای الان کامل و سالم هستن. هر کسی حرف زد بگو اولا به شما مربوط نیست دوما دوره امل بازیا تموم شده. 

گل همیشه بهارم.

وااااچربطی داره اخه 

شیرخشک خیلیم خوبه من اگ اوضاع کشورمون اینقدقاراش مبش نبودحتماب دومی اراول شیزخشک میدادم فقط میترسم پیدانشه 

من خودم شیرخودمودادم باولی هربلایی بودسرش اومدپس باین چیزانیس باحرفای بقیه خودتواذیت نکن دررهن مردمونمیشه بست کارخودتوبکن همون ک تودلته

وخدایی که بشدت کافیست
منم همش حس می کنم بچم ضعیفه وزنشم خوبه ااا ولی این عذاب وجدان لعنتی میگن کاش دوشیده بودم تا شیش ماه& ...

نمیشه که من دوماه با شیر دوش دوشیدم ماه سوم فقط30سیسی داشتم

ناراحت نباش جلاو ضرر هروقت بگیری منفعته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
غلط کرده هر کی زر بزنه. بچه شیر خشکی صد برابر از بچه شیر مادری بهتر و سالم تر و باهوش تره. شیر خشکای ...

عزیزم از اونور بوم نیفت.صد برابر بهتر نیست دیگه.نزدیک ترین شیر به ترکیب شیر مادره.و اینکه میگن خوب نیست حرف اشتباهیه در اصل میگن شیر مادر بهتره نه اینکه شیر خشکم بدی بده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اصن به حرف اطرافیان گوش نده این اطرافیان اعصاب منم اینجوری بهم ریختن آخر سر به دکترش گفتم دکتر من عذاب وجدان گرفتم که شیر خودمو ندادم آخه چون زود دنیا اومده خود دکتر اصرار داشت شیر خشک بخوره گفتم دکتر همش به من میگن بچه ت ضعیف میشه شیر مادر بچه رو باهوش میکنه هزار تا حرف دیگه دکتر یه نگاه بتم‌کرد گفت من الان خنگم؟ من شیر خشکی بودم خنگم یا ضعیفم؟ گفت اگه شیر تو ۶۰ درصد نیازای بچه تو رفع میکنه شیر خشک ۱۰۰ درسدشو بعدم بهم گفت اصن به حرفای اطرافیان توجه نکن هرچی میگن بگو باشه جدی نگیر اینا حرفای قدیمیاس بچه منم شیر خشک میخوره ولی اصن پف نداره، خودتو عذاب نده

پسرم دنیامه❤❤❤❤

نه بابا اتفاقا شیرخشک خیلی بهتر از شیر مادره ،کلی اهن و ویتامین بهش اضافه کردن،پف میکنه یعنی چی،پس چرا دختر من اینطوری نشد،یا بچه های دیگه،حالا من پسرم قضیه اش فرق داره،نه با شیرخودم وزن میگرفت نه با شیرخشک وزن میگیره ،هرکاری کردم نشد،مدلش همینه دیگه چاق نمیشه،شما هم اصلا به حرف کسی گوش نده کار خودتو بکن،عذاب وجدان نداشته باش،مهم اینه بچت سیر میشه خداروشکر 

خدایا شکرت🌹🌹🌹
منم همش حس می کنم بچم ضعیفه وزنشم خوبه ااا ولی این عذاب وجدان لعنتی میگن کاش دوشیده بودم تا شیش ماه& ...

دقيقا اين عذاب وجدان عذاب آوره

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا