2777
2789
شما سه روز دیگه ۸هفته ت پر میشه.میخوای استرس نکشی ۶روز دیگه برو.

مرسي جونم 

ميخوام سه شنبه هفته بعدي برم يعني٧روز ديگه... 

خيلي ممنونم خدا ني ني رو برات حفظ كنه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته رو از رو سونو ميگيد يا تاريخ پريودي؟! 

من میفهمم الان چقدر استرس داری و فکر و خیال تو ذهنته.من تاریخ پریودم و تاریخ سونوم یکی بود.یعنی از روی تاریخ پریود میری سونو.اونا از روی اندازه ساک بارداری میگن چند هفته هستی.قلب تا ۹هفته و دیرتر هم ممکنه صداش شنیده نشه.برای بعضیا زود تشکیل میشه برای بعضیا دیر.من اگه تجربه الانو داشتم قبل ۸هفته نمیرفتم سونو.چون دوباره کاری شد برام.الان شما ۷هفته و ۴روز هستی.اگه میتونی صبر کن هفته ی بعد برو سونو

لکه بینی نداری؟

نه عزيزم 

من فقط اوايل درد پريودي داشتم دكترم بهم شياف داده هرشب ميزارم و ديگه درد ندارم 

فقط كمرم گاهي درد ميگيره 

دوست داشتي بيا تاپيك من

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
من میفهمم الان چقدر استرس داری و فکر و خیال تو ذهنته.من تاریخ پریودم و تاریخ سونوم یکی بود.یعنی از ر ...

مرسي عزيزم 

٧روز ديگه قراره برم انشاالله كه با حساب شما ميشم ٨هفته و ٤روز

نه عزيزم  من فقط اوايل درد پريودي داشتم دكترم بهم شياف داده هرشب ميزارم و ديگه درد ندارم  ...

کمردرد طبیعیه.منم گاهی اوقات که خسته میشم دارم. دکتر گفت طبیعیه.نفس تنگی اذیتم میکنه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
کمردرد طبیعیه.منم گاهی اوقات که خسته میشم دارم. دکتر گفت طبیعیه.نفس تنگی اذیتم میکنه.

واااي منم از پله هاي پل عابر نميتونم برم بالا
تابرسم بالا نفسم ميبره و ميميرم
متاسفانه هرصبح واسه محل كارم بايد پل عابر برم بالا
امروز صبح كه رفتم براي چند ثانيه دردم گرفته بود

واااي منم از پله هاي پل عابر نميتونم برم بالا تابرسم بالا نفسم ميبره و ميميرم متاسفانه هرصبح واسه مح ...

پله های پل رو یدونه یدونه آروم برو. تند تند هم راه نرو خوب نیست.

واااي منم از پله هاي پل عابر نميتونم برم بالا تابرسم بالا نفسم ميبره و ميميرم متاسفانه هرصبح واسه مح ...

طبق تجربه ای که دارم چون نفس تنگی میگیری احتمال زیاد قلب نی نی ت تشکیل شده.

طبق تجربه ای که دارم چون نفس تنگی میگیری احتمال زیاد قلب نی نی ت تشکیل شده.

وااااي خدا از دهنت بشنوه 

مرسي جونم

بچه ها کسی میدونه چرا انقدر نینیم جابه جا میشه تو شکمم؟اخه هر دفعه که لگد میزنه به یه سمت دیگه ی شکمم میزنه یه بار سمت چپه یه بارسمت راسته یا وسط شکمم میزنه