2777
2789
عنوان

ماماني هاي ارديبهشت ٩٨

| مشاهده متن کامل بحث + 49715 بازدید | 10232 پست
اره منم شنيدم فقط تو يه سري از بيمارستان ها مثل تنديس جردن و ابن سينا صادقيه سزارين اختياري انجام مي ...

بله درسته ان شالله آرزوهات با صلاح خداوند یکسان باشه و خیر و خوشی برات رقم بخوره. منم امیدم به خداست هرطور خودش صلاح بدونه. راستی شما میدونی کیسه زرده چیه؟

یکی از ملزومات نی نی هس       خودم دقیق نمیدونم  عیب نداره به منم گفت قلب و ا ...

😉😉

به من گفت همه چی نرماله فعلا. دیگه توضیح اضافه ای نداد هرچی هم من سوال میپرسیدم میگفت خانم نگران چی هستید همه چی نرماله دیگه.‌یه خورده کم حوصله بود ولی من سوالامو میپرسیدم 😃 دکتر خودم فوق العاده خوش اخلاق و با حوصله هست.‌قبلا تو مطبش سونو داشت خیلی خوب بود متاسفانه الان یه ماهه جمع کرده دستگاه سونوش رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته ان شالله آرزوهات با صلاح خداوند یکسان باشه و خیر و خوشی برات رقم بخوره. منم امیدم به خداست ...

کیسه زرده (yolk sac)  اولین ساختار تشریحی است که در کنار ساک حاملگی شناسایی شده است. کیسه زرده با فراهم کردن مواد مغذی نقش مهمی در رشد جنین ایفا میکند، همچنین فعالیت های غدد درون ریز، متابولیکی و ایمنی بدن و رشد سیستم های گوارش و دستگاه تناسلی جنین را نیز بر عهده دارد.

با پیشروی حاملگی، کیسه زرده به طور مداوم از هفته 5 بارداری تا انتهای هفته 10 بارداری رشد میکند و پس از آن کیسه زرده به تدریج ناپدید می شود و پس از هفته 14-20 بارداری اغلب قابل تشخیص نمی باشد .

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
واااای خیلی ممنونم از محبت هردوتون عزیزان. بله الان تو جواب سونو دیدم کیسه زرده هم رویت شده خدا رو ش ...

خداروشکر عزیزم 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
وااااای عزیزم چقدر خوشحال شدم دوباره تیکر زدی  کار خوبی کردی چه خبرا؟

اره . سپردم به خدا :) 

دیروز رفتم دکتر. گفت این 50 50 مال همه است . توام استثنا نیستی . .تا هفته یدیگه که برم سونو  . 

ما  3 تا   
وااااای عزیزم چقدر خوشحال شدم دوباره تیکر زدی  کار خوبی کردی چه خبرا؟

هیچی امروز خیلی تهوع تا ساعت 1 اینا اذیتم کرد الان 1 کم بهترم . ترشح هم دارم سفید شیری رنگ 

ما  3 تا   
هیچی امروز خیلی تهوع تا ساعت 1 اینا اذیتم کرد الان 1 کم بهترم . ترشح هم دارم سفید شیری رنگ 

ترشحات بارداري هس

منم به قول تو وقتي گشنه ميمونم بدتر ميشم

منم صبح تا ظهر داغونم

منم به قول تو وقتي گشنه ميمونم بدتر ميشم منم صبح تا ظهر داغونم

اره منم وقتایی که ضعف دارم اصلا تهوع و سرگیجه و فشارم میاد پایین . اصلا نمیتونم کار کنم . ولی وقتی معده پر هست با چیزهای مقوی خیلی خوبم 

ما  3 تا   
اره منم وقتایی که ضعف دارم اصلا تهوع و سرگیجه و فشارم میاد پایین . اصلا نمیتونم کار کنم . ولی وقتی م ...

منم😁