2777
2789


🔴خبر فوری

مهم  فوری  مهم

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨


💵 دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران به کلی حذف و ازرهای یورو-یوان چین - فرانک - پوند -ین ژاپن و دینار جایگزین آن خواهد شد و دلار  بعد از  تاریخ فوق از معاملات و چرخه اقتصادی ایران خارج شده و هیچ ارزش دیگری نخواهد داشت

جالب که صرافی ها هم دیگر دلار نمیخرند


❌تنها راه  فروش دلارهای خانگی به بانکهای ملی  مرکزی باقیمت  4200 تومان امکان پذیر است.


درغیر اینصورت ازتاریخ ۹۷/۰۸/۰۱ دلار به عنوان یک برگ نقاشی اعتبار دارد گول دلال ها را نخورید.


#انتشار_حداکثری


🆘 @Roshangari_ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشونه که ملت نرن از هول حلیم بیفتن تو دیگ

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
🔴خبر فوری مهم  فوری  مهم 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 💵 دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران ...

کی گفته 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

🔴 ۹مهر چگونه روز سقوط دلار شد؟

۱۰ عامل کاهش نرخ ارز در یک‌روز!


🔺۱- افزایش بی رویه قیمت ارز هیچ توجیه اقتصادی حتی با توجه به تحریم ها نداشت و لذا قابل پیش بینی بود که حباب مازاد بالاخره خواهد ترکید

🔺۲- ترکاندن حباب دلار یک نیروی محرک قدرتمند می‌خواست که همت مدیران کانال‌ها در تل.گرام و اجرا کمپین‌های مردمی #سقوط_دلار و #نه_به_دلار_نه_به_دلال این نقش را در بسیج مردمی که باعث فروش دلار شد، ایفا کرد.

🔺۳- شلیک موشک به مواضع تروریستها باعث شد افکارعمومی مطمئن شود که امنیت و ثبات کشور کاملا حفظ شده و خطر بی‌ثباتی سیاسی که زمینه‌ساز سقوط دلار است وجود ندارد.

🔺۴- افزایش بهای جهانی نفت

🔺۵- آغاز مراحل اجرایی توافق ایران و اروپا مبنی بر ادامه همکاری های اقتصادی و مبادلات بانکی هم چشم‌انداز تکرار تجربه قطعنامه ۵۹۸ را روشن‌تر کرد.

🔺۶- روشنگری شبکه‌های اجتماعی در دوران رخوت صداوسیما و مطبوعات، درباره پشت پرده افزایش قیمت ارز با قیمت سازی های آنی و دلبخواهی در برخی سایت ها و کانال‌های ضدمردمی با منافع خاص.

🔺۷. اعلام قوه قضائیه مبنی بر برخورد با عواملی که با خبرهای ساختگی، هر روز قیمت جدید و بالاتری را شایع می کنند، کمک کرد تا جنگ روانی برای گران‌فروشی دلار مسیری وارونه را طی کند.

🔺۸- استمرار ارائه ارز دولتی برای واردات که بیش ۹۸ درصد ارز در این بخش مصرف می شود، همچنان می‌تواند موج #سقوط_دلار را حفظ کند.

🔺۹- وضعیت جدید بورس که باعث تمایل سرمایه گذاران برای حضور در این بازار شده است، حالا رقیب مناسبی برای دلار و سکه شده تا نقدینگی به مسیر درست خود هدایت شود.

🔺۱۰- دلایل کاهشی دیگری نیز در بازار شنیده میشد از جمله اختیاراتی که به بانک مرکزی برای مداخله در بازار ارز داده شد، اعلام ساز و کار جدید تامین ارز توسط بانک مرکزی و احتمال تصویب لوایح مربوط به FATF در روزهای آتی.

😂😂😂😂یکم فکر کنید اخه!!!  برگ‌نقاشی😂😂

انگار مثلا ما شاخ افریقاییم

با هیچ کجای دنیا هم ارتباطی نداریم

منکه 2ساله نه طلا خریدم نه غیر از نیازم دلار و مواد خوراکی و مصرفی

سکته کنید ای احتکار کنندگان که وقتش فرا رسیده

دوباره میسازمت💪

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792