2777
2789

🔴خبر فوری

مهم  فوری  مهم

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

💵 دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران به کلی حذف و ازرهای یورو-یوان چین - فرانک - پوند -ین ژاپن و دینار جایگزین آن خواهد شد و دلار  بعد از  تاریخ فوق از معاملات و چرخه اقتصادی ایران خارج شده و هیچ ارزش دیگری نخواهد داشت

جالب که صرافی ها هم دیگر دلار نمیخرند

❌تنها راه  فروش دلارهای خانگی به بانکهای ملی  مرکزی باقیمت  4200 تومان امکان پذیر است.

درغیر اینصورت ازتاریخ ۹۷/۰۸/۰۱ دلار به عنوان یک برگ نقاشی اعتبار دارد گول دلال ها را نخورید.

#انتشار_حداکثری

🆘 @Roshangari_ir

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقشونه که ملت نرن از هول حلیم بیفتن تو دیگ

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
🔴خبر فوری مهم  فوری  مهم 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 💵 دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران ...

کی گفته 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

🔴 ۹مهر چگونه روز سقوط دلار شد؟

۱۰ عامل کاهش نرخ ارز در یک‌روز!

🔺۱- افزایش بی رویه قیمت ارز هیچ توجیه اقتصادی حتی با توجه به تحریم ها نداشت و لذا قابل پیش بینی بود که حباب مازاد بالاخره خواهد ترکید

🔺۲- ترکاندن حباب دلار یک نیروی محرک قدرتمند می‌خواست که همت مدیران کانال‌ها در تل.گرام و اجرا کمپین‌های مردمی #سقوط_دلار و #نه_به_دلار_نه_به_دلال این نقش را در بسیج مردمی که باعث فروش دلار شد، ایفا کرد.

🔺۳- شلیک موشک به مواضع تروریستها باعث شد افکارعمومی مطمئن شود که امنیت و ثبات کشور کاملا حفظ شده و خطر بی‌ثباتی سیاسی که زمینه‌ساز سقوط دلار است وجود ندارد.

🔺۴- افزایش بهای جهانی نفت

🔺۵- آغاز مراحل اجرایی توافق ایران و اروپا مبنی بر ادامه همکاری های اقتصادی و مبادلات بانکی هم چشم‌انداز تکرار تجربه قطعنامه ۵۹۸ را روشن‌تر کرد.

🔺۶- روشنگری شبکه‌های اجتماعی در دوران رخوت صداوسیما و مطبوعات، درباره پشت پرده افزایش قیمت ارز با قیمت سازی های آنی و دلبخواهی در برخی سایت ها و کانال‌های ضدمردمی با منافع خاص.

🔺۷. اعلام قوه قضائیه مبنی بر برخورد با عواملی که با خبرهای ساختگی، هر روز قیمت جدید و بالاتری را شایع می کنند، کمک کرد تا جنگ روانی برای گران‌فروشی دلار مسیری وارونه را طی کند.

🔺۸- استمرار ارائه ارز دولتی برای واردات که بیش ۹۸ درصد ارز در این بخش مصرف می شود، همچنان می‌تواند موج #سقوط_دلار را حفظ کند.

🔺۹- وضعیت جدید بورس که باعث تمایل سرمایه گذاران برای حضور در این بازار شده است، حالا رقیب مناسبی برای دلار و سکه شده تا نقدینگی به مسیر درست خود هدایت شود.

🔺۱۰- دلایل کاهشی دیگری نیز در بازار شنیده میشد از جمله اختیاراتی که به بانک مرکزی برای مداخله در بازار ارز داده شد، اعلام ساز و کار جدید تامین ارز توسط بانک مرکزی و احتمال تصویب لوایح مربوط به FATF در روزهای آتی.

😂😂😂😂یکم فکر کنید اخه!!!  برگ‌نقاشی😂😂

انگار مثلا ما شاخ افریقاییم

با هیچ کجای دنیا هم ارتباطی نداریم

منکه 2ساله نه طلا خریدم نه غیر از نیازم دلار و مواد خوراکی و مصرفی

سکته کنید ای احتکار کنندگان که وقتش فرا رسیده

دوباره میسازمت💪