2777
2789
عنوان

يه سوال دارم ؟؟؟

111 بازدید | 15 پست

وقتي همسرتون سركاره  مادرش زنگ بزنه (منظورم همون مادرشوهرهاااا)چون تو پست نميتونن جواب بدن  بعد شوهرتون باهات حرف ميزنه ميگه مامان زنگ زده بود شما اونموقع حرصتون نميگيره چون شوهرتون جواب نداده چرا مادرشوهر به شما زنگ نزده ؟ يعني الان حرصم گرفتاااا به شوهرم ميگه اگه تو جواب ندي خوب چرا به من زنگ نميزنن؟؟؟ الان حرصمو سر همسرم خالي كردم😡😡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سر چه چیزایی حرص میخورید بخدا بیکاری مگه دختر؟؟؟؟ مادر شوهر من وزی صدبار به شوهرم زنگ میزنه بخدا. اگه هم جواب نده هیچ وقت به من زنگ نمیزنه خب اصلا چه دلیلی داره به من زنگ بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟ ول کن توروخدا. اصلا بهتر که به تو زنگ نمیزنه اگه یوقت زنگ بزنه یه کاری بخواد و تو حوصله نداشته باشی چی؟ به اینا هم فکر کن خب

وا. نه. اکثرا زنگ میزنن مغازه یا گوشیش. برا چی به من زنگ بزنه وقتی با اون کار داره؟؟؟

الکی زندگی زهر خودت و همسرت میکنیا

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
يعني مثلاً دعوت شام مثال ميزنمااااا بايد به شوهرتون زنگ بزنن يا باخانومه خونه هماهنگ ميكنن مهمونيارو ...

همیشه به اون زنگ میزنن. چه حرصی اخههه

سخت میگیری عزیزم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
يعني مثلاً دعوت شام مثال ميزنمااااا بايد به شوهرتون زنگ بزنن يا باخانومه خونه هماهنگ ميكنن مهمونيارو ...

نه اتفاقا باید به پسرش زنگ بزنه

مگه مامان شما بخواد دعوتت کنه زنگ میزنه به همسرت?

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
پس چرا ما زنگ ميزنيم حال مادرشوهرامونو ميپرسيم اونا فقط به پسرشون زنگ بزنن

خب زنگ نزن! کمتر زنگ بزن. بازم ربطی نداره که خواهرم. الکی سر چیزای اینجوری اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم. به خودت برس.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792