2821
2789

از ماه ششم میخام بگیرمش.آخه خیلی از پزشکا میگن شیر شب فقط تا 6ماهگی خوبه.بقیه اش اعتیاده.بعدم دندوناشون خراب میکنه .معده اشون پر میکنه باعث بدخلقی صبح میشه.الان بچه دختر عمه ام ی سال ونیمه اش فقط شب شیر میخوره .خیلی اذیت میشه هم خودش هم بچه اش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ساکن کانادا هستم اینجا می گن وقتی بچه تقریبا ۸ کیلو شد زمان قطع شیر شب هست. اگر انگلیسی ات خوبه سرچ کن sleep training مطالب خوبی می یاره.

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
من ساکن کانادا هستم اینجا می گن وقتی بچه تقریبا ۸ کیلو شد زمان قطع شیر شب هست. اگر انگلیسی ات خوبه س ...

بله خوندم مقاله رو.من وزن بچه ام بیشتر هم هست.دلم نمیاد اینقد زود بگیرم.کلا زیادم تو شب شیر نمیخوره.شاید ی بار

خوب اگر ۸ کیلو هست با تایید پزشک البته شیر شب رو قطع کن. من دخترم ۵ ماهش هست ۶ کیلو هست هنوز زوده براش خودش فاصله ۱۰ شب تا ۷ صبح یک بار یا دو بار پا میشه 

ی بار یازده میخوره ی بارم 3یا 4 میره تا 6صبح 

خب اینکه زیاد نیست ...خودش به نظرم کم کم شیر شب رو قطع می کنه ...حواست باشه که هم شیرت کم میشه هم وزن گیری بچه میاد پایین..چون ترشح شیر تو ساعت دو تا شش خیلی زیاده...

ببین واقعا خوب کاری می کنی تو ایران مادرها خیلی خودشون رو الکی فدای بچه می کن. من اینجا می بینم چه قدر از همون نوزادی تاکید بر استقلال بچه هست تا بچه آویزون مادرش نباشه. متاسفانه تو ایران بخوای بچت آویزون تو نباشن ملت می گن چه مادر سنگدلی ولی اینجا بچه زود مستقل میشه کمتر از ایران هم بچه ها لوس و گریه ای هستن