2777
2789

عکس رنگی گرفتم 

لوله ی سمت چپ کلا بسته است حتی با فشار و زور هم باز نشد ولی لوله راست بازه 

کسی درمان گیاهی بلده 

اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه 😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش بازه دیگه واس حاملگی همونم کافیه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
یعنی اونیکی درست نمیشه 😢

اونونمیدونم ولی یه لوله وتخمدان واس حامله شدن کافیه این مهمه که خداروشکرسالمه پس میش حتکا

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

اگر چسبندگی رحم به وجود بیاید، ممکن است زنان دچار نازایی شوند، زیرا بافت داخل رحم محل تشکیل جنین است و با آسیب دیدن آن خطر نازایی را در بر دارد. همچنین این بیماری ممکن است موجب سقط های مکرر یا دردهای زیر شکم یا قطع قاعدگی شود.

از دلایل به وجود آمدن این مشکل شامل: عفونت، کورتاژ خشن و سخت(برای سقط جنین)، انجام جراحی های آپاندیس، کیست تخمدان.فیبروم رحمی . سزارین و جراحی هایی که داخل لگن انجام می شود، است.

درمان چسبندگی رحم در طب اسلامی:

طبق نظر استاد تبریزیان در طب اسلامی، برای درمان چسبندگی رحم باید مورد زیر را مصرف کرد:

داروی حلبه(چسبندگی رحم)

داروی فوق کاملا گیاهی و بدون ضرر می باشد. با مصرف داروی ذکر شده، به روش طبیعی و بدون نیاز به داروهای شیمیایی، چسبنده شدن رحمی را رفع کنید. همچنین از جراحی های گزاف جهت درمان این بیماری جلوگیری می کنید.

برای تهیه دارو میتوانید به کانال دارو100 مراجعه کنید

گناه یعنی خداحافظ مهدی
کمک😢😢😢

سلام عزیزمم منم مشکل شما رو دارم شما چیکار کردی؟ دکترم میگه چون مشکل دیگه ای نداری و شوهرت سالمه با همون یه لوله باز باردار میشی ولی نگرانم😢

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

اخه نوشتین باز نشده یکیش

چرا بعدش دوباره عکس رنگی دادم حدود ۶ ۷ ماه بعدش باز شده بود 

من دو بار عکس رنگی گرفتم 

یه بار پیش عالیه شیوعی که بسته بود یه لولم 

یه بارم تو مرکز ابن سینا که دو تاش باز شده بود و عادی بود 

چرا بعدش دوباره عکس رنگی دادم حدود ۶ ۷ ماه بعدش باز شده بود  من دو بار عکس رنگی گرفتم  ی ...

خب خدا رو شکر عزیزم خدا نی نیتو حفظ کنه😘😘😘

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋