2777
2789
خدا رحمتشون کنه مادر بزرگ من قورمه هاش :-)

فدات....خدابیامرزه مادربزرگتو

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلیه رستوران چندبار خوردم اصلا خوشمزه نبود،باید یه جنوبی تو خونه برات درست کنه

ماهم درست میکنیم منتی من فقط از ابش میخورم  ابادان خوبه قلیه هاش 

مشکل گشا خداس💖
عزیزم نمیدونی برنج دودی چطور درست میشه؟

امادس گلم.....توشمال خودشون دودی میکنن....طرزپختشم مث برنج عادیه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
تو روخدا یه جنوبی اصیل طرز پخت اصیل قلیه ماهی رو بگه 

من شیرازیم ولی مادر شوهرم اینجوری درست میکنه

پیاز و سیر زیاد و ماهی رو تفت میده با ادویه.بعد ماهی رو در میاره میذاره کنار ،سبزی گیشنیز رو که از قبل تفت داده به پیاز وسیر اضافه میکنه یه قاشق رب گوجه هم میزنه،حالا آب میریزه روش میذاره بپزه ربع ساعت که جوش خورد تمرهندی که از قبل کامل حل شده رو به مواد قبلی اضافه میکنه  ودوباره میذاره بپزه،سه ربع ساعت قبل از خاموش کردن گاز ماهی رو میریزه داخل بقیه مواد،ربع ساعت آخرم زیر غذارو حسابی کم میکنه تا جا بیفته.

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

حالا من هر موقع یاد کلم پلو یی که درست کردم خندم میگیره رژیم بودم اونموقع غذایی چیزی برا خودم یا بقیه خونواده درست میکردم کلا دو تا قاشق روغن میریختم دیگه صداشون درومده بود مامانم میگفت اصلا دیگه تو اشپز خونه نیا:-):-(

مشکل گشا خداس💖
من شیرازیم ولی مادر شوهرم اینجوری درست میکنه پیاز و سیر زیاد و ماهی رو تفت میده با ادویه.بعد ماهی ر ...

مرسی خانومی فقط چند تا سوال دارم ۱-ماهی باید چی باشه۲-چطوری ماهی رو تفت آخه تکه تکه  میشه ,۳-ادویه اش چیه و ۴-اینکه تمبر هندی چه قدر باشه

مرسی خانومی فقط چند تا سوال دارم ۱-ماهی باید چی باشه۲-چطوری ماهی رو تفت آخه تکه تکه  میشه ,۳-اد ...

نوع ماهی رو از مغازه دار بپرسی بهت میگه.

یه کم تو پیاز و سیر بچرخونش تا عطر ادویه بگیره

ادویه ای که ما داریم خودمون درست میکنیم،انواع ادویه ها قاطی هست مثل زیره و آویشن و فلفل و پودر لیمو امانی و جوز و گشنیز و زرد چوبه و ....

باید غذاتو بچشی هر اندازه که ترشیش بنظررتون خوب اومد کافیه.آخه سلیقه ای هست مزه غذا

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو