2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من سه ساله بجز املت دیگه دسپخت مادرشوهرمو نخوردم؟؟؟

من که میرم اونحا ناهار باشم شامم بخوام بمونم همشون میگن خودت درست کن ما دستپخت تو رو میخوایم قشنگ من رو خر میکنن ولی وجدانا با ولع تا تهش میخورن 

من که میرم اونحا ناهار باشم شامم بخوام بمونم همشون میگن خودت درست کن ما دستپخت تو رو میخوایم قشنگ من ...

من دس ب هیچی نمیزنم فقط جاریم میپخه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

سلطان دستپخت منم😎

همه دست پختشون عالیه ها.ولی هنوز کسی نفهمیده وخودمم نفهمیدم که چطور دست پخت من انقد خوبه.

الان زرشک پلو درست کردم داداشم داد زد لامصب بوش مارو کشت.😄

ریپلای دوست داروم😄
من که میرم اونحا ناهار باشم شامم بخوام بمونم همشون میگن خودت درست کن ما دستپخت تو رو میخوایم قشنگ من ...

دقیقا این مشکل بنده هم هست واسه همون راضی نمیشم برم خونه کسی با د و تا به به و چه چه حسابی از آدم کار میکشن خب خواهر من مهمون دعوت میکنی خودتم زحمتشو بکش بعد بنده میپزم سر سفره یک کلام نمیگن من درست کردم به اسم خودشون تموم می کنن

من خیلی دوست دارم برم جنوب قلیه ماهی بخورم

قلیه رستوران چندبار خوردم اصلا خوشمزه نبود،باید یه جنوبی تو خونه برات درست کنه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

عاشق دستپخت خواهر شوهر وسطیمم یعنی عاشقشم عالی و معرکس 😋😋😋

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
قلیه رستوران چندبار خوردم اصلا خوشمزه نبود،باید یه جنوبی تو خونه برات درست کنه

اون که بعله غذای خونگی یه چیز دیگس

ادرس مادرشوهرتو بده مزاحمش شیم😅😅

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏