2777
2789
عنوان

لطفا بخونين و بگين چه كنم

213 بازدید | 21 پست

سلام شبتون بخير  

كامل ميگم كه بتونين راهنماييم كنين 

من و عشقم ديروز داشتيم حرف ميزديم كه گفت ببخشيد دوستم تصادف كرده بايد برم كمكش 

منم گفتم باشه چهار ساعت گذشت و نيومد خيلي دلشوره داشتم بهش پيام دادم گفت ببخشيد بيمارستانم گفتم دوستت خوبه ؟ 

گفت نمي دونم ما تو اتاقاي جدا هستيم اونجا فهميدم خودش هم اسيب ديده قضيه رو پرسيدم گفت وقتي داشتم دوستمو كمك ميكردم يه ماشيني از پشت زد بهمون و منم پرت شدم بيرون هر چي اصرار كردم بگو چي شده گفت نگراان نباش خوب ميشم فقط قوي باش 

صبح پيام دادم دوستش جواب داد گفتم خوبه ؟ گفت دو تا جراحي داره منتقل شده اي سيو تا بيست ساعتم بيدار نمي شه. 

خيلييييي بي قرارم 

نامزد (رسمي) ام ساكن امريكاس و نمي تونم برم پيشش حداقل الان بخوامم برم طول ميكشه چن روز 

الان نمي دونم منتظر بمونم بياد يا با برادرش در تماس باشم داداش بزرگش واقعا حال خوبي نداره و خيلي نگرانه نمي خام مزاحمش شم 😢

از اين دوستشم خوشم نمي ياد نمي خام هي بهش پيام بدم 

ناگفته نماند اولش هم نامزدم هم داداش بزرگش دوستم داشتن كه چون انتخاب من نامزدم بود پا عقب كشيد و از اون به بعد باهاش خيلي سردم و نمي دونم شايد خجالت ميكشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر یه سوال برام پیش اومده ؟؟؟؟؟

اونجا مگه آمبولانس و امداد  نداره که نامزد شما پا شده رفته کمک   چطوری بهش گفتن دوستت تصادف کرده تا اونجا رفت امبولانس نرسیده بود 

حالا اون ماشین چطوری اینو از پشت زده ؟؟؟؟

من ايرانم تبريز  اره ميخوام بدونم به داداشش پيام بدم يا نه

آره عزیزم اگه از دوستش خوشت نمیاد داداشش تنها گزینس و اینکه خیلی رسمی بپرس و جوری بگو که انگار خیلی نگران اونی و صرفا به خاطر اون بهش پیام دادی😊

پدر مادرش نیستن از اونا بپرسی؟

استارتر یه سوال برام پیش اومده ؟؟؟؟؟ اونجا مگه آمبولانس و امداد  نداره که نامزد شما پا شده رفت ...

والا من خيلي دقيق نمي دونم چون اصلا فرصت نشد حتي دقيق تعريف كنه اما دوستاش ميگن 

تصادف دوستش جدي نبوده رفته كمك كنه با ماشين اين برگردن كه ماشين اون اوكي شه 

تو ماشين بودن كه مدارك و وسيله هاشو جمع كنن يه ماشين از پشت با سرعت بالا زده به اينا 

بنظر من حتما به داداشش زنگ بزن چون بعید میدونم تصادفی در کار باشه ...چه عملی بود که تخمین زدن ۲۰ ساع ...

خودش هيچ وقت دروغ نمي گه بهم 

بدوت منم نمي تونه يه روز دووم بياره الان دو روزه كه نيس 

😢

آره عزیزم اگه از دوستش خوشت نمیاد داداشش تنها گزینس و اینکه خیلی رسمی بپرس و جوری بگو که انگار خیلی ...

صبح با پدرش حرف زدم اصلا تو حالي نيستن كه بخوام هي حالشو بپرسم ازشون واقعا خيلي حالشون بده 

بنظر من داستانشون  کاملا ساختگیه  میخواد شما رو نگران کنه

اخه مگه ميشه 😳

من و نگران كنه كه چي ؟ 🙁

هيچ وقت بهم دروغ نمي گه اخه 

يعني باباشم دروغ ميگه؟