2777
2789

26 سالمه 

مچ دستم درد میکرد رفتم طب سوزنی انجام داد گفت از گردنته 

مچت درد میکنه 

مچت سالمه 

بعد طب سوزنی گردن درد گرفتم 

عکس انداختم گفت مهره های گردنت ملتهب شده 

دیکلوفناک و متوکاربامول داد

الان داروهامو خوردم

پلی باز مهره های گردنم درد دارم 

دکتر خوب واسه گردن درد میشناسین 

فقط سرت تو گوشی و کتاب نباشه زیاد گوشیو بالا نگه دار و عزیزم قرص آهن بخور چون وایه هر زنی لازمه نیاز ب تجویز  پزشک نداره....۰۲۱۸۸۴۰۱۸۱۶ارتوپد طاهری

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

قراره برم آدرسشم یادم رفته فک کنم پونک بود تهران...استادم اینو معرفی کرده میگه محاله بری پیشش خوب نشی

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قراره برم آدرسشم یادم رفته فک کنم پونک بود تهران...استادم اینو معرفی کرده میگه محاله بری پیشش خوب نش ...

تو رو خدا ادرس و تلفنشو بده من برا مامانم میخوام شهرستانیم 

خدایا به امید خودت
تو رو خدا ادرس و تلفنشو بده من برا مامانم میخوام شهرستانیم 

شمارشو فرستادم آدرسشو گم کردم

فقط سرت تو گوشی و کتاب نباشه زیاد گوشیو بالا نگه دار و عزیزم قرص آهن بخور چون وایه هر زنی لازمه نیاز ...

ببین این شمارشه

قراره برم آدرسشم یادم رفته فک کنم پونک بود تهران...استادم اینو معرفی کرده میگه محاله بری پیشش خوب نش ...

منم نیازدارم شمارشو داومادمون حالش خیلی بده سالهاست که دکتراتشخیص ندادن بیماریشو ازبس مسکن زده کلیه هاش دچارمشکل شده گردنش ورم هم کرده ماهم شهرستانیم اگه لطف کنی ادرس دقیق بهم بدی ممنونت میشم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
منم نیازدارم شمارشو داومادمون حالش خیلی بده سالهاست که دکتراتشخیص ندادن بیماریشو ازبس مسکن زده کلیه ...

با شماره تماس بگیرین ازش بگیرین استادم میگه مادرشوهرش سرسفره پاشو دراز میکرد میگفت ب من امیدی نیس استادمون ب زور اونو برده پیش این دکتر خوبه خوب شده برادرشم همینطور

با شماره تماس بگیرین ازش بگیرین استادم میگه مادرشوهرش سرسفره پاشو دراز میکرد میگفت ب من امیدی نیس اس ...

ممنون عزیزم خداخیرت بده

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه