2777
2789
عنوان

رفتارم با این خانوم چ جور باشه ؟؟

286 بازدید | 22 پست

همکارمه ۳۴ب بالا سنشه و مجرد 

خیلی با آقایون راحته 

نه اینکه جلف باشه 

ولی خیلی حرف میزنه باهاشون و در حد صمیمی 

جوری ک سال پیش شایعه شده بود با مدیر رابطه داره 

نمیدونم اهل این حرفا هست یا نه 

ولی مشکلم اینه که با  همسر و برادرشوهر من در محیط کار در ارتباطه 

امروز تنها ک بودن با مدیر 

مدیر بهش گفته ما فکر میکردیم با مدیر اسبق ک زنم داره ازدواج کردید

اینم ناراحت شده زود ولی میگفت اگرم کردم ب دیگران چه 

میترسم ازش بابت همسر و برادر شوهرم 😥

خیلی حرف همسر منو میکشه وسط و ازش تعریف میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت و صمیمی بودن خوبه! یجور معاشرت اجتماعی!!ولی ادم باید حد خودشو بدونه..

چندبار که باهمسرت صحبت کرد و گرم گرفت وسط حرفاش شوهرتو صدابزن بگوکارت دارم بیا.دیگه اگه درازگوش نباشه میفمه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

وای نه تو رو خدا ازین فکرا نکن عزیز دلم بعضیا خب راحت با همه ارتباط برقرار میکنن خیلی سادست...مطمین باش 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
وای نه تو رو خدا ازین فکرا نکن عزیز دلم بعضیا خب راحت با همه ارتباط برقرار میکنن خیلی سادست...مطمین ...

آخه با مدیر سابق رفت و امد داشت 

شده بود سرویس این 

نمیدونم یا خیلی ساده اس یا خیلی زرنگ 

موندم ب خدا 😥 

بامنم قهر بود 

امسال همکار ک شدیم خیلی خوب شده باهام

بعضی از خانمای سن بالای مجرد کارشون همینه ما نمونشو داریم تو فامیل 

البته شایدم از تنهاییشون باشه و دلشون میخواد با یکی حرف بزنن ن اینک‌رابطه عاشقانه داشته باشن

هر عشقی میمیره خاموشی میگیره ......عشق تو نمیمیره.Rf💏💏💏💏👶👶👶
بنظرم رفتار سما نباید جوری باشه رفتار سوهرتون باید جوری باشه

همسرم اصلا باهاش هم کلام نمیشه

در حد سلام خدافظ 

ولی این خیلی میگه میخنده تیکه میندازه 

همسرمم اصلا جواب نمیده 😂

ولی میترسم ی روز بالخره اونم صمیمی بشه باهاش 

والا نمیدونم تو چه جامعه ای زندگی میکنیم همه هر نوع پوششی داشته باشن موردی نداره ها ....ولی ولی خیلی از خانما اخلاقشون طوریه که عادی هم که حرف میزنن وهیچ منظوری ندارن باید بد برداشت بشه ....نمیدونم برام علامت سواله

همسرم اصلا باهاش هم کلام نمیشه در حد سلام خدافظ  ولی این خیلی میگه میخنده تیکه میندازه  ...

نگران نباش پس

بنظرمم خانومه قصد بدی نداره اگه با همه یه جوره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

همسرت رفتارش باهاش چجوريه؟به نطر من كه ميگي اين خانوم كلا اين مدليه با همه نميتوني كاريش كني و براش مهم نيست ولي با همسرت صحبت كن كه خوشت نمياد با اون خانوم باهاش گرم بگيره و باهاش جوري سرسنگين رفتار كنه كه زنه بيخيال شه بگو من دلم ميخواد تو زندگيم ارامش داشته باشم و بهت اطمينان دارم وليچون تو رو دوست دارم دوست ندارم پشت تو و زندگيمون حرفي باشه 

بعضی از خانمای سن بالای مجرد کارشون همینه ما نمونشو داریم تو فامیل 

تو دلمم حس بدی دارم ک ازش میترسم 

کارشم اینه ک فقط خودشو بالا بکشه تعریف کنه

امروز میگه من با هرکسی چت نمیکنم 😐 

همه هم قبول میکنن اینجور تعریفاشو 

حالا اگه من از خودم تعریف کنم میمیرم و زنده میشم 😥