یه وکیل خوب توی قم برای طلاق میخوام. نامزد برادرم قبل از عقد نگفت که بیماری پوستی داره و بدنش لکه سفید داره بعدش برادرم فهمید گفت درمان شده و پیشرفت نمیکنه اما برادرم میگه داره کل بدنش لکه سفید میشه و اگرم جایی از بدنش خراش هم برداره به راحتی خوب نمیشه . ما از این قضیه ناراحتیم که چرا قبل عقد نگفت. حالا برادرم میخواد طلاق بده میگه من چندشم میشه و مطمنم نمیتونم ادامه بدم. سکه هم خیلی رفته بالا. لطفا کمک کنید .اگر وکیل خوب سراغ دارید شهر قم باشه. ممنون
من وكيل هستم اما هيچ وقت وكيل كسي مثل برادرتون نمي شم يعني چي چندشم مي شه مريضي خانم قابل پيشگيري و اصلا زياد نمي شه اگر هم مي خواد طلاق بده مرد و مردونه حق و حقوقش رو بده بره دنبال زندگيش وگرنه طبيعت بدجور ازش انتقام مي گيره
من وكيل هستم اما هيچ وقت وكيل كسي مثل برادرتون نمي شم يعني چي چندشم مي شه مريضي خانم قابل پيشگيري و ...
خوب حقیقت را میگه برادرم... به زور ازدواج کنه با یه بچه جدا بشه خوبه... چرا عروس خانم اولش نگفت من بدنم اینجوره. باید بببخشید بدنشو دیدن میگن حتی قسمت قهوه ایی سینه لکه های سفید افتاده.با ترحم نمیشه زندگی کرد. اگر اول واقعیت را میگفت آره حق و حقوق واقعا حقش بود .
نزديكي داشتن؟ مي دونيد چقدر طلاق رو پيشرفت بيماري تأثير داره؟ اين بيماري قابل درمان هستش با ...
بله نزدیکی داشتن. اما دکتر برادرم را ناامید کرده و گفته خوب نمیشه و آمپول خوی حیوانی بهش تزریق میکنه اگر اشتباه نکنم پیشونی اش هم سفید شده بوده قبلا که مجرد بوده از باسنش برداشتن ترمیم کردن. ما فقط نگران این هستیم که بعداز عروسی و با یه بچه جدا بشن.