2777
2789
عنوان

وکیل

158 بازدید | 11 پست

یه وکیل خوب توی قم برای طلاق میخوام. نامزد برادرم قبل از عقد نگفت که بیماری پوستی داره و بدنش لکه سفید داره بعدش برادرم فهمید گفت درمان شده و پیشرفت نمیکنه اما برادرم میگه داره کل بدنش لکه سفید میشه و اگرم جایی از بدنش خراش هم برداره به راحتی خوب نمیشه . ما از این قضیه ناراحتیم که چرا قبل عقد نگفت. حالا برادرم میخواد طلاق بده میگه من چندشم میشه و مطمنم نمیتونم ادامه بدم. سکه هم خیلی رفته بالا. لطفا کمک کنید .اگر وکیل خوب سراغ دارید شهر قم باشه. ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر ببرتش دكتر متخصص پوست ماهر ببينه اون چى ميگه اگه قابل درمانه خب بمونه اگه نه و براش غير قابل تحمل طلاق بگيره 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
پسر ببرتش دكتر متخصص پوست ماهر ببينه اون چى ميگه اگه قابل درمانه خب بمونه اگه نه و براش غير قابل تحم ...

قبل از عقد چند سالی تهران دکتر پوست میره. برادرم باهاش رفته دکتر گفته خوب نمیشه درمان نداره تا بتونیم مانع پیشرفت بشیم که کرم ها و داروهاش گرونه

من وكيل هستم اما هيچ وقت وكيل كسي مثل برادرتون نمي شم يعني چي چندشم مي شه مريضي خانم قابل پيشگيري و اصلا زياد نمي شه اگر هم مي خواد طلاق بده مرد و مردونه حق و حقوقش رو بده بره دنبال زندگيش وگرنه طبيعت بدجور ازش انتقام مي گيره

من وكيل هستم اما هيچ وقت وكيل كسي مثل برادرتون نمي شم يعني چي چندشم مي شه مريضي خانم قابل پيشگيري و ...

خوب حقیقت را میگه برادرم... به زور ازدواج کنه با یه بچه جدا بشه خوبه... چرا عروس خانم اولش نگفت من بدنم اینجوره. باید بببخشید بدنشو دیدن میگن حتی قسمت قهوه ایی سینه لکه های سفید افتاده.با ترحم نمیشه زندگی کرد. اگر اول واقعیت را میگفت آره حق و حقوق واقعا حقش بود .

خوب حقیقت را میگه برادرم... به زور ازدواج کنه با یه بچه جدا بشه خوبه... چرا عروس خانم اولش نگفت من ب ...

نزديكي داشتن؟

مي دونيد چقدر طلاق رو پيشرفت بيماري تأثير داره؟ 

اين بيماري قابل درمان هستش با أشعه درماني و هم قابل پيشگيري

نزديكي داشتن؟ مي دونيد چقدر طلاق رو پيشرفت بيماري تأثير داره؟  اين بيماري قابل درمان هستش با ...

بله نزدیکی داشتن. اما دکتر برادرم را ناامید کرده و گفته خوب نمیشه و آمپول خوی حیوانی بهش تزریق میکنه اگر اشتباه نکنم  پیشونی اش هم سفید شده بوده قبلا که مجرد بوده از باسنش برداشتن ترمیم کردن. ما فقط نگران این هستیم که بعداز عروسی و با یه بچه جدا بشن.

بله نزدیکی داشتن. اما دکتر برادرم را ناامید کرده و گفته خوب نمیشه و آمپول خوی حیوانی بهش تزریق میکنه ...

الان چند ماهه میگذره که برادرتون مریضیشو میدونه/؟

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا