2777
2789
عنوان

ترس

247 بازدید | 16 پست

سلام خیلی فکر کردم این مشکل رو اینجا بگم یا نه ولی باز دلم رو به دریا زدم و میخواهم مطرحش کنم خواهشا مسخره نکنید اگه میتونین راهنمایی کنین من تازگیا از رد شدن از خیابان شلوغ میترسم در صورتی که اصلا اینطور نبودم امسال اینقدر ترسو شدم چکار کنم بتونم به ترسم غلبه کنم لازمه برم پیش روانشناس؟ !

سلام من هم دقیقا الان دوساله این مشکل ودارم وخجالت میکشم جایی بگم همیشه دنبال پل هوایی میگردم از جاده رد نمیشم به هیچ وجه

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چندروز پیش ابجوش ریخت دستم از اون روز همش میترسم نکنه دوباره بریزه موقع کتری برداشتن کلی میترسم

ترس من الکیه؟! این ترسم واقعا داره اعتماد به نفسم رو داغون میکنه نميدونم چیکار کنم دست خودم نیس

سلام من هم دقیقا الان دوساله این مشکل ودارم وخجالت میکشم جایی بگم همیشه دنبال پل هوایی میگردم از جاد ...

وای خیلی بده من تازگی ها اینطور شدم چیکار کنیم حالا؟!

نمیدونم حتی چند بار با خواهرشوهرم رفتیم بیرون اون از خیابون ردمیشد ومن از پل کلی بهم میخندید توترسویی

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔
نمیدونم حتی چند بار با خواهرشوهرم رفتیم بیرون اون از خیابون ردمیشد ومن از پل کلی بهم میخندید توترسوی ...

من اگه با کسی باشم نمیترسم ولی خودم تنهایی میترسم

ترس من الکیه؟! این ترسم واقعا داره اعتماد به نفسم رو داغون میکنه نميدونم چیکار کنم دست خودم نیس

میخای رد بشی به صورت راننده ها نگاه کن و با دست و لبخند محترمانه اشاره کن بگو اجازه بدید رد بشم.. بعدشم تشکر کن. از جاهای خلوت شروع کن. نذار کهنه بشه ترست. 

منم یکسال بیشتر سوار آسانسور نمیشدم. خودم غلبه کردم بهش. خیلب سخت بود. خانواده شوهرم همه فهمیده بودند و بچه ها شون مسخره م میکردن.  بزرگترا هم زورکی میخواستن ترسمو بریزن.. 

چه جوری به ترستون غلبه کردین

واقعیت من هنوز ازپل هوایی های قدیمی میترسم ولی جدیدا چون اطرافشون پوشیده از بیلبورد هست نمیترسم

ولی ترس شما فرق داره همش باهاش روبرویی

سعی کن از خطوط عابر پیاده رد بشی و زیاد هم به ترست فکر نکنی کم کم از سرت میفته

من خونه جدید اومده بودیم یه مدت از ترس تنهایی خوابم نمیبرد. یعنی صبح به صبح که شوهرم میرفت. خداروشکر از سرم پرید