2777
2789
عنوان

اعتراف کنید چقدر احتکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 142 پست
دستمال کاغذی وپودر لباسشویی البته مادر شوهرم احتمال کرده به منم کلی جنس داد😀🙃🙂

وقتشه انتقام بگیری مادرشوهرتولوبدی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول فقط واس بخور و نمیر هست احتکار؟! 

۴ میلیون فقط خرج تعمیر ماشین شده 

ماهی یک و هفتصد حقوق با وام و بچه پیش دبستانی 

ب نظرت میشه احتکار کرد چیزی؟

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

من اعتراف میکنم دیروز خواهرم دوتا بسته نوار بهداشتی برام خرید آورد ، بسکه گفتن بخر من نخریدم مجبور شد خودش خرید آورد همین دوبسته رو احتکار کردم، قاقالی لی هم که من کلا از بچگی احتکار میکردم  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

هیچی اندازه مصرف خرید می کنیم. به هم رحم کنیم. حتی سوپر مارکت سر کوچه پوشک به قیمت قدیم ۱۲۵۰۰ میداد یه بسته خریدم تا  بنده خداهای دیگه هم عین من بتونه پوشک بگیرن

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

یدونه روغن فقط🙄😶

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ماقبلا روغن و قند و کلا هرچی نیاز داشتیم یه جعبه کامل میخریدیم واسه چندماه,,,, الان فقط از هرکدوم دوتا برمیداریم.... دلیل اینهمه هجوم به فروشگاهها چیه اخه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من یه دونه رب داشتم از قبل داشتم ۱هفته پش هم یکی خریدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم هیچی ولی یواش یواش میترسم 

نترس باباهیچی نمیشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید