2777
2789
عنوان

چالششششش

504 بازدید | 76 پست

بیاین دخترا یکی از این پیاما رو واسه همسرتون بفرستید بگید چی گفتن یا عکس بدین.

1_و قسم به چشمانت👀 که تمام موسیقی های 🎵🎶 عاشقانه ♥جهان رابرایم مینوازد 💋💗💏

2_ 💝خودت شاید نمیدانی

چه کردی با دلـ♥ــم اما...

دلِ یک آدم سرسخت را بـ🚗ــردی،

خدا قوت💪🏻

#خدا_قوت_جانا💓

3_ نمیشود که نمی شود

به تو فکر نکرد

کفر است اما

مثل خدا میمانی برایم

همه جا هستی تو...

4_ لذت دنیا

داشتن کسی است

که دوست داشتنش

حواسی برای آدم نمی گذارد .

5_ برایت "وان یکاد" و

"آیت الکرسی" میخوانم!

این ها هم که نباشند

سلامت خواهی ماند!

نگاه عاشق خود دعاست...

6_

🕊♥️من

🕊♥️اعتبار عشق را

🕊♥️با بودڹ

🕊♥️ڪـنــار تــــــــو

🕊♥️تا عمق جانم

️حـس ڪرده ام ...

7_ • اخــم های تـــو

• بالــا تریــن لذت دنیــاست

• ای بهانه ی تَمام لوس شدن های مـــن

برای زندگــے !

“دوستــــتــ دارم”

8_ ٷڄوډَټ دَڒ ڨَلبَم💞

مِٿل نَفَښ ڪِشېدَڹ اَسٺ🀊    آرٵم😌

بے صڈٱ

أمآ ھَمېشِڰے ∞💏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولي رو ميفرستم

از جوابش اسكرين ميگيرم بگم چيشد😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ایــــــــــــ امـــــــــــ سینگــــــــــــــــــــــلــــــــــ بهـ گـــــــــــــور  

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
دخترا که همسر ندارن 😯 زنااا همسر دارن زززززن 😛

دخترا خوشگلتره تا بگیم زناااا خخخ

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر