2777
2789
عنوان

چرا من علائم تخمک گزاری ندارم🙁

166 بازدید | 12 پست

من پنجشنبه ساعت ۱۲شب آمپول هاش سی جی زدم دیروز ۳۶ ساعت از تزریق میگذشت ولی من اصلا علائم تخمک گزاری ندارم🙁☹

کسی اینجوری بوده تا حالا؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

دلم داره میترکه😢

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیت تخمک گزاری استفاده کن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
منم ندارم چیه مگه

میگم شاید آزاد نشده باشه

کیت تخمک گزاری استفاده کن

چون هاش سی جی زدم نتیجش کاذب میشه

اینقدر به علائم دقت نکن عزیزم اینا اصلا ملاک نیس بیشتر باعث استرس میشه..استرسم که میدونی چقدر توی با ...

امضات 👍

چون هاش سی جی زدم نتیجش کاذب میشه

پس باید صبر کنی عزیزم 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
پس باید صبر کنی عزیزم 

که اونم خدا ایشالا بهم بده

بابا یکی بیا با من حرف بزنه 

یه چیزی بگین