2777
2789
عنوان

دختر دارشدن😘😘

334 بازدید | 28 پست

اونایی که دختر دارن قبل از بارداری چکار کردن و کلا چی خوردن دختر شد و چند روز قبل یا بعداز پریود  نزدیکی داشتن هر چی خدا بده خوبه همه چیز دست خداست و راضی ام به رضای خودش اما گفتم شاید یه کوچولو تاثیر داشته باشه 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از عادت ماهیانه هفته های اول اقدام کنید دختر میشه، سه ماه قبل ترشی کلم بخورید، لبنیات میگن تاثیر ...

ترشیجات دیگه چی مثلا ابغوره  تاثیر داره

شست و شو با سرکه و مصرف کلسیم تا سه ماه قبل اقدام

نزدیکی بعد از تمام شدن پریود تا قبل تخمک گذاری 

البته من خودم با اینکه این کارها رو انجام دادم بازم به نظرم اول و آخر خواست خداست من فقط این کارها رو کردم که تلاش خودمو کرده باشم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شست و شو با سرکه و مصرف کلسیم تا سه ماه قبل اقدام نزدیکی بعد از تمام شدن پریود تا قبل تخمک گذاری&nb ...

شما الان بچتون دختر شد یا باردارید

اینو بخور و اونو نخور 

اینکارو بکن اونکارو نکن اه 

باور کنید اصلن دست خود ادم نیست شانسیه 

تنها راهش ای وی افه که ۱۰۰ درصد قطعیه 

من همسرم پسر دوس داشت ۶ ماه بود انقدر گرمی و هزار جور اینو بخوریم اونو نخوریم کردیم واقعا خسته شده بودیم جفتمون .

الانم دختره 

البته به همسرت بیشتر بستگی داره تا خودت 

به اینکه اسپرم قوی ای داشته باشه پسر میشه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

شما الان بچتون دختر شد یا باردارید

دوتا دختر دارم 😄

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚