2777
2789
عنوان

دختر دارشدن😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
اینو بخور و اونو نخور  اینکارو بکن اونکارو نکن اه  باور کنید اصلن دست خود ادم نیست شانسی ...

هرچی خدا بخواد همون میشه

البته این تغذیه و اینا هم بی تاثیر نیست 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

من شنیدم اکثرا مردای جذاب و زیبارو صاحب فرزند دختر میشن و برعکس 

و خودم به عینه دیدم که هنینطور بوده 

خداییش دیدید باباهایی که زشتترن و ضمختتر  بچه های پسرشون بیشتره 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان بچتون دختر شد یا باردارید

حقیقتا من این کارها رو کردم ولی از خدا خواستم همونطوری که آرزوشو به دلم انداخته خودشم کمکم کنه و آرزوم برآورده بشه 

برای حضرت فاطمه هم نذر کردم اسمشم گذاشتم یگانه زهرا 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
خوش بسعادتتون زنده باشن😍😍

سلامت باشی گلم

ان شاءالله اول که هرچی به صلاحته بعد هم خدا کمکت کنه به خواستت برسی

من شنیدم اکثرا مردای جذاب و زیبارو صاحب فرزند دختر میشن و برعکس  و خودم به عینه دیدم که هنینطو ...

😄😄😄

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
اینو بخور و اونو نخور  اینکارو بکن اونکارو نکن اه  باور کنید اصلن دست خود ادم نیست شانسی ...

من اسپرمش قویه😆😆😆

من شنیدم اکثرا مردای جذاب و زیبارو صاحب فرزند دختر میشن و برعکس  و خودم به عینه دیدم که هنینطو ...

نه بابا اینطور هم نیست

ولی دیدم مردایی که دختر دارن اخلاقشون بهتر میشه اونم از بس با این دخمل شیطونا سروکله میزنن و قربون صدقشون میرن روحیشون لطیف میشه

من اسپرمش قویه😆😆😆

البته تغذیه رو جفتمون خیلی رعایت میکردیم تا بچه اول پسر بشه (شوهرم دوس داشت بچه اول پسرباشه )

ولی فکر کنم چون اسپرمش ضعیف بود و کم تحرکی داشت 

بیشتر باعث شد نینی گلم دخمل بشه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

وااااا

چه حرفا!!!

یعنی شوهرای ما زشت وضمختن!!!🤤🤤😓😓😓😕😕😕😯😯

حیدریم!!!! حیدریم!!!!  عاشق ...............😍😘
من اسپرمش قویه😆😆😆

بنظرمن هم ۸۰درصد به همون اسپرم بستگی داره

منم سر هرسه بچم همون ماه اول باردارشدم 

هرسه تاهم پسرن فداشون بشم😍😍😍😘😘😘

ان شالله خداصلاح دونست دخترهم بهم بده😍😍😍😍😍

ولی دوتا ازخواهرشوهرام معمولا طول میکشه تا بارداربشن بچه هاشون دختر میشه 

فکرکنم بخاطرهمون ضعف اسپرمه!

من شوهرم بشدت مزاجش گرمه مزاج وطبع میشه عوض شه

من شنیدم باعث ام اس میشه تغییر مزاج

بسپرید بخدا!!!

من بااینکه ازاول عاشق دختر بودم(یعنی حتی سربچه اولم هم دوست داشتم دخترداربشم) ولی همش بخدا گفتم هرچی صلاحمه خودت رقم بزن

بعضی وقتها واقعا مانمیتونیم بفهمیم ولی شاید به صلاحمون نباشه!

ان شالله هرچی هستن سالم وصالح باشن وعاقبت بخیر

من شنیدم باعث ام اس میشه تغییر مزاج بسپرید بخدا!!! من بااینکه ازاول عاشق دختر بودم(یعنی حتی سربچه ...

ان شاالله توکل بخدا