2777
2789
عنوان

همه جی مثل سابق میشه یعنی........

359 بازدید | 28 پست

دوستان خوبم حالتون جطوره این روزا امیدی هم دارید همه جی مثل سابق بشه

من باورم نمیشه  دیدم انقد صرافی ها شلوغه دلم کرفت 

جی داره سرمون میاد 

ی دختر مطلقه ام دانشجو وبدون حمایت بدر 

فقط ی مامان مهربون دارم که از جونش هم مایه میذازه با 1400 زندکی من وداداشم میجرخونه هزینه دانشکاهم هم میده

بارها خاستم ی کاری بیدا کنم خرجمو دربیارم نذاشت

بابام خارج کار میکنه حقوقش به تومن میشه  ماهی 10  12 تومن اما دریغ از هزار تومن کمک مالی به ما 

دلم از بابام کرفته نه تنها با مادرم مشکل داره بلکه بجه هاشو هم دوست نداره ازش بدم میاد نه عاطفه داره ونه مسولیت 

جای شکرش باقیه مادرم انسانه  بیجاره تنها خرجش داروهاشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگم جز افسوس خوردن

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏

این باباتو یه روز خدمتش برس بهت نیاز پیدا خواهد کرد شاید مالی شاید عاطفی پوستشو بکن. گور بابای ارثیه اش  ولی  یادش بیار روزهای سختتو.   وتلاشتو بکن برای بالا رفتن  ناامید نشو. 

استارتر حتما برو سركار مامانت هم اولش ممكنه ناراضى باشه اما بعد نظرش عوض ميشه مامانت تا كى خجرجتو بده بلاخره كه بايد خودت درامد داشته باشى هرچه زودتر به فكر باشى بهتره 

ايشالا سركار هم يه مورد خوب برات پيشمياد 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز