2777
2789
عنوان

انقباض با درد

255 بازدید | 15 پست

بچه ها من هفته ۳۴ ام. ۲ماهی خست انقباض دارم اما دردی نداشت به اون صورت. قرص و امپول مصرف میکنم . یک هفته اس وقتی انقباض میگیرم کمرم درد میگیره. چکار کنم دلم نمیخواد برم بیمارستان 

کسی تا حالا ازین انقباضا داشته؟ منظم نیست اصلا

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

سهل انگاری نکن ک خدای نکرده بعدا پشیمون نشی. حتما برو بیمارستان اونا نوار قلب از جنین میگیرن و انقباضاتو چک میکنن 

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

کمر درد از علائم زایمانه عزیزم اونم وقتی خودت میفهمی ک انقباض داری نباید بهش بی توجهی کنی استراحت کن سعی کن اصلا از جات بلند نشی ی وقت زایمان زودرس نشی

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا از این هفته ها انقباض هست ولی دکتر قرص میده و امپول،حتما برو دکتر ،

عزیزم قرص میخورم هفته ای یکبار هم امپول میزنم

خب استراحتت رو بیشتر کن من از هفته ی سی درد داشتم و تا زایمان استراحت مطلق بوذم

درد با انقباض؟

استراحتم زیاده

همش خونه درازیدم

یکم تو خونه راه میرم فقط

برو بیمارستان رو مانیتور بذارنت، ممکنه علایمه زایمان باشه، حداقل اینجوری میفهمی آمپول ریه رو میزنی اگه زود دنیا اومد مشکلی نباشه. یه چیز عادیه همه میرن. تو اونجا معلوم میشه انقباضت عادیه یا نه چون انقباض با درد نشوندهنده زایمانه.

برو بیمارستان رو مانیتور بذارنت، ممکنه علایمه زایمان باشه، حداقل اینجوری میفهمی آمپول ریه رو میزنی ا ...

امپول ریه رو‌توی هفته ۲۹ زدم. ۲ تا 

به نظرت تاثیر داشته ؟ 

توروخدا دعا کن واسم حداقل ۲،۳ هفته دیگه بمونه بهد دنیا بیاد خیلی درد کشیدم از اول تا الان

سلام عزيزم، من الان هفته ٢٩ هستم و بي نهايت درد دارم. ميخواستم بپرسم شما كي زايمان كردين؟

سلام عزيزم، من الان هفته ٢٩ هستم و بي نهايت درد دارم. ميخواستم بپرسم شما كي زايمان كردين؟

درد چی عزیزم؟ من هفته ۳۹ زایمان کردم به حساب پریودی، ولی با قرص و دارو. اگه. درد پریودی یا انقباض داری برو‌دکتر بهت دارو بده عزیزم

درد چی عزیزم؟ من هفته ۳۹ زایمان کردم به حساب پریودی، ولی با قرص و دارو. اگه. درد پریودی یا انقباض دا ...

عزيزم ❤️ قدمش مبارك باشه و انشالا هميشه سالم و شاد باشيد. من ديروز رفتم بيمارستان ازم nst گرفتن، گفتن انقباض ندارم خدا رو شكر. منتها من چون چند تا فيبروم دارم دردم بخاطر اوناس. با اين حال دكترم واسه اطمينان بهم ٦ تا بتامتازون داد تا خدايي نكرده اگه زايمان زودرس داشتم واسه بچه مشكلي پيش نداشت. يه آمپول هيوسين هم بهم توي بيمارستان زدن كه خيلي درد شكم و پهلو و كمرم رو آروم كرد.

درد چی عزیزم؟ من هفته ۳۹ زایمان کردم به حساب پریودی، ولی با قرص و دارو. اگه. درد پریودی یا انقباض دا ...

راستي ببخشيد مي پرسم، شما سزارين شدين؟ هزينه ي زايمان الان چقدره؟