2777
2789
عنوان

بعضیها چقدر فضولن 😒

335 بازدید | 28 پست

یه خانمی از اشناها گه زیاد رفت و امد نداریم باهاشون شاید دو سه سال یه بار... دیشب خونمون بودن... همش میگفت خونه ندارین مستاجرین انشالله خونه دار شین(خب تا اینجاش دعا کرد خوب بود) همش میگفت رفتیم خونه فلانی چه خونه ای ساخته و شیک و ترو تمیز..ماهم گفتم انشالله مبارکشون باشه و به سلامت توش زندگی کنن.. حالا هی میگفت(مشخص بود خودش حسادت کرده چون دارن خودشون سه طبقه خونه میسازن بااینکه تمام دست و بااش پراز طلاست همش پیشمون نق میزنه که نداریم و فلان) گفتم انشالله هرکی داره خدا بیشتر کنه هرکی نداره هم خدابهش بده.. 

حالا شروع کرد به گفتن اینکه یکی مثل شما مستاجره یکی داره اونجور خونه شیک میسازه 😐

یعنی این بشر هرکاری میکرد تا حسادت منو تحریک کنه چون میدونه تو این زمینه ها به هیچ عنوان حسادت نمسکنم حتی غبطه هم نمیخورم چون مهمترین چیز تو زندگی که ارامش و سلامتی و عشق شوهرم به منه رو دارم... 

بهش گفتم که این فردی که میگی خونه شیک ساخته حقش بوده بعد 15 سال زندگی یه خونه شیک داشته باشه چون تا هفته ی پیش تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی میکرد.. ولی ما دو سال و نیمه عروسی کردیم هنوز کلی وقت داریم خدای منم اونقدربزرگه امید و تلاش شوهرم و توکل منو میبینه تا چندسال دیگه خیلی بهترشوبهمون میده من مطمئن مطمئنم.. 

حالا این خانوم یکم سکوت کرد و پرسید:طلاهات کو؟؟😐

گفتم تو خونه مامانم جا دادم فقط حلقه ازدواجم و با یه پلاک ظریف میندازم نمیخوام مثل زنای 40 ساله غرق طلابشم... 

بعد اینکه مهمونامون رفتم به شوهرم گفتم اینبار کدیدمشون همه طلاهامو میندازم ک ببینه دارم شوعرم میگه ولش کن اصلا ب درووغ بهش بگوهمه رو فروختم تمام... بزار فکر کنه مانداروبدختیم..فمر ایناکه مارو خوشبخت نمیکنه.. 

واقعا راست میگه شوهرم... به شوهرم گفتم دوست ندارم باهمچین ادمایی رفت و امد کنم...چون اخلاقتی بددیگه هم دارن...

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تو تمام فامیلامون یه دخترخالم با این خانوم که از قوم شوهره فضولن.... ولی مادرشوهرم  خواهرشوهرام واقعا خیلی باشخصیتن اصلا سوال نمیپرسن از چیزای شخصی...این خانوم همه رو ذله کرده با رفتاراش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

به گفته خودت برات مهم نبوده این ادم و حرفاش ولی میخواستی طلاهاتو دفه بعد که دیدیش بندازیش چرا ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کاش بحث رو عوض می کردید کلا ...

دقیقا عوض میکرذم از درس و دانشگاه بچه هاش میپرسیدم... یه ج کوتاه میداد دوباره شروع میکرد 😐

شک نکن اصلا قطع رابطه با این ادم بهترین لطفیه ک در حق خودت، همسرت و زندگیت میکنی% 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
از عقایدات خوشم اومد آفرین که برای دیگران زندگی نمیکنی

فدات بشم... چون به این نتیجه رسیدم ظاهر زندگی کسیو باور نکنم مهم باطنه.. باطن هم سلامتی و ارامشیه که مرد خونه واسه زنو بچش فراخم کنه و اونارو سختی نده... این خانوم هم بعد 20 سال زندگی داره خونه میسازه از اون فردی هم ک تعریف میکرد اوناهم بعد 15 سال صاحب خونه شیک شدن که واقعا حقشون بود... ما تازه اول جوونیه خداهم کریمه

من با کسی که رومخ باشه اصلا رفت و آمد نمیکنم تعارفم ندارم.حتی خواهرو برادرم باشه کنار میذارم

ما هم رفت و امد نداریم باهاشئن.. این مدت اینقدر زنگ زدن زنگ زدن گفتم یه شبه رو بیان دیگه قطع رابطه میکنیم... فقط دلم واسه بچه هاش میسوخت چون واقعا منو بچمو دوس دارن