2821
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 8 پست

خانوما بیاین 

من حدود ۱۵روز پیش نزدیکی داشتم طبیعی جلوگیری کردیم الان ۳۰پری هستم یکم باید پری میشدم نشدم دو روزه لکه بینی دارم ب نظرتون باردارم؟؟؟؟

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
منم طبیعی جلوگیری میکردم الان باردارم😂😂😂

قبلا قرص ال دی مصرف میکردم ۳ماهه قطع کردم طبیعی جلوگیری میکنیم ب نظرت باردار شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن پریود میشی  عجله ام نکن لک بینی بعد پریودی طبیعیه چون جلوگیری نمیکنی خود من جهارماه کشید باردار شم شدتاام بی بیچک زدم منی ک عقب نمینداختم یسره عقب مینداختم  و باردارنبودم دکترگفت بدنت داره اماده میشه ک بعد چهارماه شد

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
ن پریود میشی  عجله ام نکن لک بینی بعد پریودی طبیعیه چون جلوگیری نمیکنی خود من جهارماه کشید بارد ...

مرسی عزیزم

انقد استرس دارم همه علایم پریم دارم

ن میشی منم اینجورمیشدم دوس روزم عقب مینداختم یکی بم گفت ده روز عقب بندازی بعد باردارمیشی همونم شد یماه ده روز عقب انداختم سری بعد باردارشدم موقعی ک فکرشم نمیکردم .نزدیکی میکنی روزی یبار ن بیشترک اسپرمو بکشه .بعدنزدیکی دستشویی نرو پابالابده تایربع بیس دیقه .بعد اگ پسرمیخای  و میخای زود باردارشی هفت پریودی نزدیکی کن ک زود باردارشی و احتمال پسر زیاده ولی وسطای بارداری چون ضعیفه بیشتردخترمیشه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

[QUOTE=70327641]ن میشی منم اینجورمیشدم دوس روزم عقب مینداختم یکی بم گفت ده روز عقب بندازی بعد باردارمیشی همونم شد یم ...[/QUOTE

فعلا بچه نمیخام دوس دارم با امادگی بچه دار بشم 

ایشالا ک پری بشم

2824
2823
2791
2779
2792