2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست
یه چیز خیلی کوچیک جذب کردم فعلا 

اگه امکانش هست بگو جذبت رو 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی‌مثلا

نمیتونم بگم چی ولی  خیلیییییی مدت کم در حد دوروز جذبش کردم 

یک ماهه به دنبال جذب یه چیز خیلی بزرگم  فعلا خبری نشده

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

من از تجربه های خودم اینه که خواهرم یه حرفی رو زد همینجوری  مثلا به شوخی  بعد دقیقا همون حرف براش اتفاق افتاد

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

در مورد ازدواج  و این جور مسایل چطور جذب داشته باشیم

عزیزم از تجربه هات یه خورده بگو

چیزای کوچیک ک زیاد جذب گردم ولی بزرگاش  ماشین جدب کردم،، سفر شمال جذب کردم ولی بعدش تصادف کردیم با اون ماشین دیگه اصلا ب جذب فکر نمیکنم ی مدته، اصلا حسو حالشو ندارم، تو سایت امیر شریفی هم زیاد میرفتم .. پرورش افکار دات کام بود ،،، واسه نتیجه گیری بهتر باید فقط حستو خوب کنی 

خدایا شکرت❤
من خواستگار زیاد جذب کردم، جذب کردم ی خواستگار داشته باشم با فلان شغلو فلان  و اینا دقیقا ب پسر با همون شغل ازم خواستگاری کرد که بعدا رفتم محل کارشو دیدم دقیقا همون بود ک تصور کرده بودم 

من یه بار بابام تصادف کرده بود سرش اسیب دیده بود بیهوش بود همه میگفتن شاید بمیره من ۸ سالم بود گفتن ناراحت نیستی گفتم نه چون زنده میمونه واقعا هم تا حدی باورش داشتم که ناراحت نبودم واسه بابام !!!خیلی بی خیال بودم انگار میدونستم زنده میمونه و این معجزه هم اتفاق افتاد🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من خواستگار زیاد جذب کردم، جذب کردم ی خواستگار داشته باشم با فلان شغلو فلان  و اینا دقیقا ب پسر ...

چجوری و با چه روشی  بوشکه جان جذب کردی خواستگارها رو

من خواستگار زیاد جذب کردم، جذب کردم ی خواستگار داشته باشم با فلان شغلو فلان  و اینا دقیقا ب پسر ...

از روش نوشتن  استفاده کردی؟؟؟؟