2777
2789
عنوان

در عین شاااادی دارم از غصه دق میکنم....😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 26 پست
قده الانش که مهگ نیست اتفاقا هرچی کوچولتر بانمکتر آینده شم قدش میشه میانگین شما و باباش

نه میانگین نمیشه الان شوهرم پدر و مادرش میان قد هستند خودش بلند قد

خودمم پدر(خدابیامرز) ومادرم بلند قامت هستند خودم نه.چون تو کودکی بدغذا بودم و خیلی چیزها رو نمیخوردم.تاثیر زیادی داره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
پسر من دو ماه پیش رفت پیش خدا و حسرت پیش دبستانی رفتنش موند رو دلم،کاش زنده بود و امروز توی جشن اصلا ...

یا خدا 😢😢😢 چراااا؟ الهی بمیرم برات

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من دو ماه پیش رفت پیش خدا و حسرت پیش دبستانی رفتنش موند رو دلم،کاش زنده بود و امروز توی جشن اصلا ...

خدا بهت صبر زینبی بده انشالله

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

ای داد بیداد.وااااای خدا.بمیرم برای جیگر سوختت.خدا به حق آیه های قرآن صبرت بده عزیز دلم

برای بلند شدن افزایش_قد#   بچه ها برگ چغندر داخل غذاها استفاده کنید

داروی استخوانساز(البته اگر اینو خواستید باید توی نمایندگی*معتبر داروفروش طب اسلامی شهرتون پیدا کنید)

سویق_سنجد#  

حجامت_ماستوئید# (پشت گوش)

طب_اسلامی#  

عاطفه۷۰#  

افزایش_قد_کودکان#  

انواع سویق و سویق کودک(ناشتا دو یا سه قاشق بدون آب)

داروی استخوان ساز طب اسلامی

حجامت عام تاقبل بلوغ و پشت گوش بعد بلوغ(اگر قبل از بلوغ پشت گوش انجام بدهد عالی است)

پودر هسته سنجد(ناشتا دو سه قاشق بدون آب)

نکته مهم:مصرف سویق محدودیت ندارد. و نکته دیگر اینکه بهتره وقتی در دهان قرار دادیم با رطوبت دهان آنرا خیس کنیم که راحت تر بلعیده شود  یا در نهایت اگر خیلی دشوار بود میتوانید با مقدار خیلی کمی از روغن زیتون آنرا مرطوب کنید و میل کنید

*زمان خواب بین ساعت ۹ شب تا ۱ شب اوج ترشح هورمون رشد است و هورمون رشد در زمان استراحت و خواب ترشح میشود

*اگر در این زمان کودک شما خواب باشد بهر خواهد برد وگرنه بهره ای نخواهد برد.

*پس عادت کنیم بچه راس ساعت ۹ بخوابند و صبح زود بیدار شوند و مصرف صبحانه هم از الزامات هست.

*زمان خواب بین ساعت ۹ شب تا ۱ شب اوج ترشح هورمون رشد است و هورمون رشد در زمان استراحت و خواب ترشح میشود

*اگر در این زمان کودک شما خواب باشد بهر خواهد برد وگرنه بهره ای نخواهد برد.

پس عادت کنیم بچه راس ساعت ۹ بخوابند و صبح زود بیدار شوند و مصرف صبحانه هم از الزامات هست.

طب_اسلامی#  

عاطفه70#  

من ورزشکارم عزیزم 

خودم چند ساله تکواندو کار میکنم و دقیق دیگه الان میدونم باید چیکار کنی قدش بلند بشه 

من تو دوره ی رشدم اومدم تکواندو و قدم رشد چندانی نکرد 

شما پسرتو بفرست شنا

اما شنایی که مربی کار کنه مثلن تو شهر ما ۳۰۰ میگیره و کامل تو ۱۵ جلسه یاد میدن شنا رو بعنوان یه ورزش حداقل تا چهارسال ادامه بده

شیر و عسل طبیعی و بادوم و گردو و موز رو میکس کن بهش یه لیوان بده 

قرص آهن هر شب بهش بده 

بعد از نهار قرص زینک پلاس (قرص کمبود روی هست میتونی از هر داروخونه ای بگیری)بهش با آب فراوان بده 

ماست خودت درست کن از شیر محلی و بهش بده 

یکی دوسال زحمت داره با برنامه پیش بری اما بهت قول میدم جواب بده 

دوچرخه سواری هم عالیه 

و میتونی یه خط بکشی رو دیوار و ازش بخوای بپره تا دستش به لذت خط برسه 

تخم مرغ محلی هر صبح بهش بده 

قلم گوسفند رو بذار با آب دارچین و سیب و پیاز و سیر بجوشه از صافی ردش کن و تو قالب یخ بذار قالبای کوچیک موقع درست کردن عدس پلو اش سوپ که براش درست میکنی بنداز تو غذا تا به خورد غذا بره 

و اگه میتونی روغن محلی پیدا کن و هر شب دستو پاهاشو ماساژ بده