2777
2789
عنوان

همسایه عجیب و غریب و پررو😒😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4714 بازدید | 83 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما هم خیلی گیر میدین انگار اگه جای ما بودین حتما خودتون می کشتین...پارسال همسایه طبقه پایین م ...

خب شما صبرتون زیاده من وقتی یکی بالای سرم خونه رو داره رو سرش میزاره و صدای بدو بدو و جیغ ویغ بچس نمیتونم بخابم

شما دیگ خیلی از حق خودت گذشتی و رو دادی ب همسایه

خونه محل ارامشه ن جای اعصاب خوردی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
شما خیلی حساسین کمی مهربانتر باشین

خب اره عزیزم حساسم واسه همین ب زن و شوهر اجاره دادیم و تاکید ک رفت و امد نداشته باشن

شوهرم اصلا برای تذکر یبار دم درشون نرف فقط بهم گف اگه اوضاع قراره اینجوره ادامه پیدا کنه ما ازینجا بریم

چرا امثال شما گیر ما نیفتاد؟؟ آرزوم بود همچین همسایه ای داشته باشم.آروووم.بدون سر وصدا😐حسرت به ...

همسایه نااهل عذاب جونه

احیانا ترک اونم اهل سراب نبودن😐

نه عزیزم. ترک نبودن. من خودم ترکم ارومیه هستم. اصلا تا الان با ترک سراب برخوردی نداشتم بدونم چه مدلی ان‌. ولی همه جا باهر دین و زبانی ادم بیشعور دارن. بعضیا زیادی بیخیالو راحتن برامنکه بشدت ایده الیستم تحملشون خیلی سخته.

تو هتل که بودم خدا شاهده از راهرو که رد میشدیم با هم حرفم نمیزدیم مبادا مزاحمتی ایجاد شه ولی این خانواده پدرمو دراوردن نشسته بودم ۳صب گریه میکردم 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

شاید بهتر بود آپارتمانتون رو یه کم مقاومتر و با عایق صدا میساختید...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
نه عزیزم. ترک نبودن. من خودم ترکم ارومیه هستم. اصلا تا الان با ترک سراب برخوردی نداشتم بدونم چه مدلی ...

منم ترکم حرف من کنایه بود به اون یکی کامنت تو تاپیک که گفته همسایه تون ترک نیستن اونم سرابی😒

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

من باردارم...و حال زیاد خوشی ندارم...همسایه بالاییمون خودش تا ۲ ماه پیش باردار بود و فارق شدن...وقتی باردار بود اصن سرصدا نداشتن...ولی از وقتی باردار شدن انگار قرار سقف بیاد رو سرمون حتی تا ۳ شب بالاسرمون وسایل میکشن بدو بدو میکنه بچه بزرگش...تا الان چندین بار تذکر دادیم اما اصلا گردن نمیگیرن

..منم مدام سردرد میگیرم...فقط ب خدا میسپارمشون...خدا جواب بده گناه نکردیم ک ارامش نداشته باشیم ب خاطر ی سری ادم بی برهنگ

خب شما صبرتون زیاده من وقتی یکی بالای سرم خونه رو داره رو سرش میزاره و صدای بدو بدو و جیغ ویغ بچس نم ...

نمیشد مستاجر مینداختید طبقه پایین؟؟نمیدونم خودتون طبقه اولی حتما.مستاجر پایین بود باز اذیت نمیشدید

شاید بهتر بود آپارتمانتون رو یه کم مقاومتر و با عایق صدا میساختید...

در اون حد هم نیس ک بگی مشکل کلا ساختمونه

جوری سر صدا میکنن و بدو بدو ک خونه رو سرت میاد پایین

منم ترکم حرف من کنایه بود به اون یکی کامنت تو تاپیک که گفته همسایه تون ترک نیستن اونم سرابی😒

منم دیدمش برا هر چیزی که نباید واکنش نشون داد حتما طفلک ازش خاطره بد داره الان داره تعمیم میده به همه😉 انشاالله که روزگار سرراهش یه سرابی عالی و با اخلاق قرار بده طرز تفکرش عوض شه😉😉😉

تظاهر میکنم به زندگی کردن
نمیشد مستاجر مینداختید طبقه پایین؟؟نمیدونم خودتون طبقه اولی حتما.مستاجر پایین بود باز اذیت نمیشدید

اخه مستاجرای قبلی این مشکلو نداشتن اصلا