ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه شانسه میگن هرچقدرررر هم محتاط باشی بدتر هم میشه.شانس منم بد بوده 😌حالا برا دفعه بعد حتما زن و شوهر کارمند یا دانشجو بگیرید.یا خونتون رو یک طبقه جا به جا کنید
وقتی بدونی باعث ازار دیگرانی و ب کارت ادامه بدی یعنی تعمدا اون کارو میکنی😕از نظر من
نظرتو کاملا قبول دارم. ولی باور کن اون لحظه که سروصدا میکنن به تنها چیزی که فک نمیکنن اینه که بقیه هم هستن شاید ناراحت شن. من یه دوست این مدلی داشتم چنبارم کتکش زدم سر این اداهاش🤣 دوران دانشجویی تو خوابگاه یهو سر صبی پامیشد همه چراغارو روشن میکرد دنبال مقنعه اش میگش اتو کنه یا صدای آلارم گوشیش بلند بود و رو تکرار خودشم پا نمیشد.
دوست عزیز از لحاظ قانونی چون شما قبل از نوشتن اجاره نامه نیتتون و قصدتون مستاجر بدون سردصدا بوده!!! در صورتی که واقعا باعث اختلال و ازار و اذیت بشن میتونید برید دادسرا و شکایت کنید
بعد از تذکر در صورتی که رعایت نکنن باید تخلیه کنن.
دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر