2777
2789
عنوان

همسایه عجیب و غریب و پررو😒😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4714 بازدید | 83 پست
من باردارم...و حال زیاد خوشی ندارم...همسایه بالاییمون خودش تا ۲ ماه پیش باردار بود و فارق شدن...وقتی ...

وای خیلی بده 😣 خیلی حرص دراره

ارامش ادمو ازش میگیرن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
شاید بهتر بود آپارتمانتون رو یه کم مقاومتر و با عایق صدا میساختید...

اپارتمان هم مقاومه چون برای خودمون ساختیم

ولی چون ساختمونای جدید سفال هستن این مشکلو دارن و البته فرهنگ اپارتمان نشینی رو خیلیا ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اون حد هم نیس ک بگی مشکل کلا ساختمونه جوری سر صدا میکنن و بدو بدو ک خونه رو سرت میاد پایین

استارتر عمدا نمیکنن بعضیا کلا راحتن و بیخیال.

زندگی رو اینا میکنن نه مثل من که حواسم به ریشه ی فرشم هست که یهو بیرون نیومده باشه زشت باشه😥

تظاهر میکنم به زندگی کردن
اخه مستاجرای قبلی این مشکلو نداشتن اصلا

دیگه شانسه میگن هرچقدرررر هم محتاط باشی بدتر هم میشه.شانس منم بد بوده 😌حالا برا دفعه بعد حتما زن و شوهر کارمند یا دانشجو بگیرید.یا خونتون رو یک طبقه جا به جا کنید

استارتر عمدا نمیکنن بعضیا کلا راحتن و بیخیال.  زندگی رو اینا میکنن نه مثل من که حواسم به ریشه ...

وقتی بدونی باعث ازار دیگرانی و ب کارت ادامه بدی یعنی تعمدا اون کارو میکنی😕از نظر من

دیگه شانسه میگن هرچقدرررر هم محتاط باشی بدتر هم میشه.شانس منم بد بوده 😌حالا برا دفعه بعد حتما زن و ...

جا ب جا ک نمیشه کرد

ب ادمای با فرهنگی ندادیم مشکل همین بود

وقتی بدونی باعث ازار دیگرانی و ب کارت ادامه بدی یعنی تعمدا اون کارو میکنی😕از نظر من

نظرتو کاملا قبول دارم. ولی باور کن اون لحظه که سروصدا میکنن به تنها چیزی که فک نمیکنن اینه که بقیه هم هستن شاید ناراحت شن. من یه دوست این مدلی داشتم چنبارم کتکش زدم سر این اداهاش🤣 دوران دانشجویی تو خوابگاه یهو سر صبی پامیشد همه چراغارو روشن میکرد دنبال مقنعه اش میگش اتو کنه یا صدای آلارم گوشیش بلند بود و رو تکرار خودشم پا نمیشد. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

دوست عزیز از لحاظ قانونی چون شما قبل از نوشتن اجاره نامه نیتتون و قصدتون مستاجر بدون سردصدا بوده!!! در صورتی که واقعا باعث اختلال و ازار و اذیت بشن میتونید برید دادسرا و شکایت کنید

بعد از تذکر در صورتی که رعایت نکنن باید تخلیه کنن.

دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر