2777
2789

دیروز زنگ زدم همسر پسرخاله شوهرم با هم رفت امد داریم تا حدودی خلاصه گفتم باردارم و گفت به سلامتی شیرینی بدین 😐گفتم چشم و... شب اومدن و گفتن بریم فلان رستوران از رستوران های گرون شهرمون هست گفتیم باشه اونجام تا میتونستن غذای گرون و شیشلیک مخصوص و سوپ روز و بشفاب دلمه و ... سفارش دادن یه چایی هم روش سفارش دادن و تشکر کردن و رفتن 😐😐 الان به سونوی انومالی اخر هفته ام دارم فکر میکنم و امپول پرولوتون هام که باید بگیرم یکی به من بگه بیکاری خبر میدی بشین سر جات بچه ات را بزرگ کن 😐😐😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکاری خبر بدی بشین سرجات بچه ات بزرگ کن 😂😁😀

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم فهمیدم مبارکه فردا شب خونتونیم شام چی میزاری؟؟؟😉

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من نمیدونم خاله شوهرم کیه

بعد شما رفتی به همسر پسرخاله شوهرت گفتی بارداری؟

من تا موقع زایمان به مامانمم نمیگم باردارم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊