2777
2789
عنوان

یه سوال مسخره 😜

664 بازدید | 62 پست

بچه ها من هفته پیش واسه خرید فرم عینک رفته بودم همینجوری رفته بودم نگاه کنم چند جا سر بزنم اولین مغازه فروشنده تعریف کردو تو رودرواسی موندم یکیشو پسندیدم بیانه دادم (از این اخلاق خودم متنفرم )البته اون فرم یه کوچولو خط داشت حالا میگه بیا یکی دیگه انتخاب کن من دوست دارم برم از جای دیگه بخرم منتها روم نمیشه بگم بیانمو پس بده چیکار کنم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا اون ک تورو نمیشناسه یا قرار نیست ک هر روز ببینیش بگو ببخشید وی نمیخوام میشه پولم و پس بدین 

همین تو دیگهههه نمیبینیش به این فکر کن 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

ی عکس از ی مدل عجیب غریب که میدونی نداره ببر بگو من این میخام چشمم گرفته اینو میگه ندارم بگو پس برم بگردم

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم