2777
2789
عنوان

شمام مثه منید؟

436 بازدید | 40 پست

با هیچکس درددل نمیکنم هیچکسه هیچکس 

میرززم تو خودم 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

چرا؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

منم همینطور..

اصلا نمیتونم با کسی درد و دل کنم.

حس میکنم هیچی ازم نمیفهن و کار بیهوده ایه‌..

فقط با خدا درد و دل میکنم...

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
نه  من كافيع يع دردي داشته باشم همه رو كچل ميكنم😂😂😂

خخخخخخخ

چرا ب کسی نمیگید مادری خواهری برادری دوستی

چرا؟؟

ببین اگه هیچکس رو نداری میتونی اینجا بنویسی 

البته منم مثل تو کسی نیست باهاش بحرفم

با یه نفر هم تو رابطم باز بااون میحرفیدم اما نه همه چیو الانم رفته سربازی 

منم کلا هرچی تو دلمه حتی شخصی ترینشونو مینویسم تو کاغذ خودم مینویسم خودم بحرفای خودم جواب میدم

بعد میندازمشون دور

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.