فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چرا؟؟ ببین اگه هیچکس رو نداری میتونی اینجا بنویسی البته منم مثل تو کسی نیست باهاش بحرفم با ...
ن خودم اینجوری میخوام میخوام قلبم لبالب پر بشه تا دیگه نکشه و وایسته
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
بله دقیقا گاهی که خیلی دلم میگیره با خودم میشینم حرف میزنم انقد حال میده خخخخ
ب جوابیم میرسی؟منکه غم دار تر میشم
منم هيچ وقت نميتونم حرف دلم و ب كسي بگم يا با كسي درد و دل كنم ميريزم تو خودم و خودخوري ميكنم حتي ب شوهرمم نميتونم درد و دل كنم ☹️
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
واي چه خوب من اصلا نميتونم بريزم تو خودم و به كسي نگم اگه درد دل نكنم مريض ميشم ولي خيلي دوس داشت ...
راز زندگی که درسته نباید گفت
اما بعضی حرفارو باید حتما به یکی زد
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.