2777
2789
عنوان

جیغ همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 29 پست
شاید اتفاقی افتاده با یکی ازهمسایه ها برین دم در

ده دقیقه جیغ میزنه پنج دقیقه ساکته پنج دقیقه بلند حرف میزنه باز میره جیغ😐اخه همسایه های خودشون چیزی نمیگن فک کنم عادیه اما من فوضولیم گل کرده مامانم نمیاد بریم پیشش😐😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برو،به منم خبرشو بده من دورم😂😂😂

میخام برم میترسم جرم یده خیلی عصبیه😐فک کنم شوهرشو کشت صدا شوهرش نمیاد😐احتمالا سگه رو هم کشت صدا اون بیچاره هم قطع شد😐😐😐😐😐😐انابل شد😐😐😐

برو سرو گوش آب بده ما پشتتیم

جورابتم بکش رو شلوارت سگه پاچه تو نگیره بگی ورپریده گفت

برو ننه 

دیوار و دور بزن دیدی اوضاع خطریه توام جیغ بکش 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چی شد تونستی خبر بگیری 

والا ی بار ماشین پلیس اومد رفت ولی بازم زنِ جیغ میزد دیگه دیدیم حاج خانوم میخاد تا صبح هوار بکشه بابام زنگ زد پلیس گفت،الان ساکتن نفهمیدم بردنشون کلانتری یا نه ،ولی ساکت شدن احتمال نود و نه درصد دعوای زن و شوهری بود یعنی جیییییییییییغ میزدا انقد ک من گفتم شاید توو دعوا کتک کاری شده شوهره رو کشته بعد دیدم نه دیگه خبری نیس خواهر یکم طولانی شد شرمنده

اوه اوه پس قضیه جدیه.  آره حتما خبر بده😊

خب خب توجه شمارا ب اخبار شبانگاهی جلب میکنم😊هیچی نبود بیخودی جیغ میزد یعنی چیز جدی نبود ، دعوای زن و شوهری بود الان ساکتن باورت میشه یه ساعت بلننننننند جیغ میزد خسته هم نمیشد ماشالا😐حالا خبراش فردا پس فردا پخش میشه سردراوردم موضوع چی یوده بت میگم😁