2777
2789
عنوان

جیغ همسایمون

554 بازدید | 29 پست

زن اپارتمان روبروییمون  نیم ساعته بلندددد جیغ میزنه منم کنجکاوم ببینم چ خبره ی سگ دارن سگه میترسه اونم جیغ میزنه بیچاره:(اول اینکه ب نظرتون چ خبره اگه تجربشو دارین من خیلی کنجکاوم  و اینکه بابام نیس منو مامانمم ک نمیتونیم بریم کمکش کنیم خلاصه نیاید بگید برو ببین چ خبره بعد اینک ما تبریزیم هم اکنون کسی از تبریز صدای دعوای نمیشنوه همو پیدا کنیم؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱۰

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
زنه از سگه ترسیده سگه از زنه.چیزی نیس.نیم ساعت تحمل کن بهم عادت میکنن

😂😂😂😂😂

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

باهمسرش دعواش شد همسایه های ماام ازاین هنرا دارن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خب شاید کمک‌بخواد برو در بزن

اخه اصلا کوچه هامون یکی نیس که فقد صدا از پنجره میاد همو اصلا نمیشناسیم کجا بریم میترسم برم منم کتک بزنه😐بعدم خب همسایه هاشونم هیچی نمیگن عجیبه