2777
2789
عنوان

آبروریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 75 پست

یه بار منم موقع مجردیم ی پسره گیر داده بود باهام دوست شه عشقمم بشدت غیرتی بودا پیام دادم به پسره که گاهی میتونی پیام بدی ولی وقتی کسی پیشمه حق نداری پیام بدی و فرستادمش برا عشقم😂😂😂😂😂 واااای یعنی پیام داد زنده ات نمیزارم

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چی شد بعدش  ترسناک شد خخخ

هیچی نمیتونست کاری کنه زنگ زد یه دنیا فحش داد به خودش و به پسره به من جرات نداشت فحش بده فقط تا حرف میزدم میگفت خفه شو😂😂😂 بعدم شماره پسره رو ازم گرفت مادرش رو به عزاش نشوند پسره پیام داد این دیوونه کیه😂  بعدم یه شبانه روز اشک ریخت پشت تلفن برام منم مجبور بودم گوش بدم چون می کشتم اگه قطع میکردم😆😆😆

هیچی نمیتونست کاری کنه زنگ زد یه دنیا فحش داد به خودش و به پسره به من جرات نداشت فحش بده فقط تا حرف ...

خداییی دلم براش سوخت باید ب همین شوهر میکردی  

چی‌بگم والا😑
خداییی دلم براش سوخت باید ب همین شوهر میکردی    

گریه میکرد میگفت قربونت برم ک انقدر پاکی که زود خودتو لو دادی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

راس میگفت خنگ بودم. ۸ سال باهم بودیم. چند بار اومد خواستگاریم بیکار بود خانوادم مخالفت کردن. رفت سوئیس ازم قول گرفت دوسال منتظر بمونم تا ستیزن بگیره ولی نشد😢 شوهرم دادن. چقدر گریه میکرد پشت تلفن زار میزد. الانم منتظره جدا شم هنوز امیدواره ولی من نمیتونم زندگیمو و همسرمو قربانی کنم دارم زندگی میکنم و دل به دل همسرم دادم😔

با شوهرم قهر بودم از خ مامانم رفت بیرون منم شروع کردم خودشو خانوادشو فحش دادن پیش دامادمون نگو تو راهرو وایساده بود در زد گف خیلی بی شخصیتی منم گفتم خودتی🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی پدر مادرامون صلوات ❤️
با شوهرم قهر بودم از خ مامانم رفت بیرون منم شروع کردم خودشو خانوادشو فحش دادن پیش دامادمون نگو تو را ...

بعدش چجوری تو صورتش نگاه کردی خخخ خدانکشتت

چی‌بگم والا😑
اه چه جالب يه بار يكي دوستام تو دفترش يه بد و بيراهي راجب من نوشته بود من ديدم 

اع نکنه همون دوستمی؟!

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....