2777
2789
عنوان

آبروریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره رفته بود نشسته بود تو بغلش گفته بود زن دایی مامانم و اجی میگفتن زن دایی چن تا النگو داره بزار بش ...

وای خدا میگن جلو بچه نباید حرفی بزنیم این

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
من داشتم به دوستم پی ام میدادم غیبت یه دوست دیگمو میکردم نگو گوشیش دست همون دوستم بود که پشتش حرف می ...

واای دست رو دلم نزار ک یبار یه عالمه نوشتم بد و بیراه دادم برا خود طرف یبارم پروفایل جاریمو گرفتم زیرش یه عالمه مسخرش کردم فرستادم برا خودش ولی شانس اوردن بسته نداش

چی‌بگم والا😑

یبار داشتم تلفنی با خواهرم صحبت میکردم ک اره ب جهنم فوقش یه روزی ولم کنه میرم بهترین خونه رو میگیرم سرکار میرم واسه خودم عشقو حال میکنم😓 

شوهرم پشت در بود همشو شنید 😯😯

دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشد😧😖😖

ي بار مادرشوهرم داشت پشت سر من حرف ميزد با خواهرشوهرم من رو صندلي ميز نهار خوري نشسته بودم تركي حرف ميزدن نفهميد منم فك كرد نوه ش نشسته اونجا من تو اتاقم در صورتيكه برعكس بود 

خلاصه خواهرشوهرم انقد چشم و ابرو اومد بازم نفهميد تا حرفاش تموم شد انقد ناراحت شدم 🤪🤪🤪

خداجون شکرت زودی دعام مستجاب شد🙏🏻

خواهرم خونه مادرشوهرش بوده ..عمع شوهرشو خواهرشوهراشو مادرشوهرش بعد ناهار که آبگوشت بوده میرن تو اتاق بخوابن...خواهرم معدش درد میگیره یک گوشه داراز میکشه چادرشم میکشه روش اوناهم ببدار دورتادورش نشسته بودن...بعد که خواسته بلند بشه دوتا گوزه گنده ازش در رفته اینم خواسته طبیعی کنه بلند گفته آخیششششششش ولی اونا شنیده بودنو کلا میخندیدن تا چند روز بغض میکرد طفلی

بریم همگی تو افق محو شیم

اره والا🤣🤣

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️