2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین درامدیم نداشت ولی خب از هیچی بهتره پس اندازم صفر

طفلکی دلم که ازدلت چه ساده ضربه خورد حیف  از اون همه علاقه  حیف از اون همه گذشت  حیفه ازعمر من که باتورفت ودیگه برنگشت     
شوهرم بیکار شد    

خدا لعنت کنه کساییی رو که نون یه خانواده رو آجر میکنن. نگران نباش عزیزم خدا خیلی بزرگه روزی دست خداست

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
همچین درامدیم نداشت ولی خب از هیچی بهتره پس اندازم صفر

من هشت سال پیش تو این روزا همچین اتفاقی برام افتاد با این تفاوت که حقوق همسرم انقدر کم بود که خوش اومد بیرون اما خدا واسمون ساخت. نگران نباش حتما حکمتی داره

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خدا لعنت کنه کساییی رو که نون یه خانواده رو آجر میکنن. نگران نباش عزیزم خدا خیلی بزرگه روزی دست خداس ...

خودش باصاحبکارش دعوا کرده اونم بیرونش کرده خودم به درک اخه بچه هام گناه دارن

طفلکی دلم که ازدلت چه ساده ضربه خورد حیف  از اون همه علاقه  حیف از اون همه گذشت  حیفه ازعمر من که باتورفت ودیگه برنگشت     
خودش باصاحبکارش دعوا کرده اونم بیرونش کرده خودم به درک اخه بچه هام گناه دارن

نگران نباش. درست میشه یه مدت قناعت کن به حق همین شب ها خدا یه کار خوب نصیبش میکن

تو رزق ما هم گره افتاده اشکام بی اختیار دارن میان

هی امیدوار دوباره ناامیدی

خدا تا کجا تا کی 

خدایا تو این دوماه که شوهرم سرکار بود بهت نشون دادم که همه ی پول  برا خودم نمیخواستم دیدی که سر قولم موندم پس چرا دوباره همه چی بهم خورد خدایا حداقل تو خواب و رویا بهم ایراد کارمو 

سر سفره ی حضرت رقیه که دستای پسر کوچولو مو بالا آوردم گفتم من که رو سیاهم ولی بچم پاک و معصومه به بچه هام رحم کن

خدایا روضه ی امام حسن رو گرو میذارم تا قبل از روز شهادتش گره رو باز کن نشون بده که امام حسن پیشت خیلی عزیزه...

دارم قالی تهی میکنم از غصه 

دلم برا شوهرم میسوزه میدونم که امشب سختشه بیاد خونه خدایا خودت شاهد بودی که از هیچ تلاشی برای درست کردن اوضاع نگذشته 

خدایا به دل رحیمش نگاه کن به نجابتش نگاه کن

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
نگران نباش. درست میشه یه مدت قناعت کن به حق همین شب ها خدا یه کار خوب نصیبش میکن

الهی امین

تو رزق ما هم گره افتاده اشکام بی اختیار دارن میان هی امیدوار دوباره ناامیدی خدا تا کجا تا کی  ...

😭😭😭😭😭😭

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪