2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

252 بازدید | 14 پست

بچه ها علایم نشتی کیسه آب چیه؟من یه ساعت پیاده روی داشتم اومدم خونه خیلی ببخشید ترشح سفید داشتم قسمت جلو شورتمم کامل خیس بود.نمیدونم عرق کردم ازونه یا خدایی نکرده نشتی کیسه آب.علامت خاصی هم ندارم

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

پیاده روی تو ماه های آخر که شنیدم خوبه.

ولی بهتره به اولین دکتر زنان مراجعه کنی یا اگه شماره شون رو داری زنگ بزنی. 

من تا بحال چیزی بعنوان نشتی نشنیدم 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دشوری جیش کن خودتو خشک کن

بیا بیرون 

نوار بزار سرفه کن

اگه خیس شه کیسه ابه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
برو دشوری جیش کن خودتو خشک کن بیا بیرون  نوار بزار سرفه کن اگه خیس شه کیسه ابه

این کارو کردم عزیزم.خیس نشد.ولی باز نگران شدم گفتم بپرسم

منم کیسه آبم سوراخ بود همیشه بین ترشح و آب کیسه آب شک داشتم میگن باید بری دستشویی خودتو بشوری پاک کنی بعد یه پد بزار نیم ساعت راه برو اگ باز اوند اون مال کیسه آبه اگ ماه آخری برو معاینه مایع آمنیوتیک مث آب روونه بدون رنگ و بو

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

درضمن بهترین چیز پوشکه ن نوار بهداشتی ک قدرت جذب بالا داره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
این کارو کردم عزیزم.خیس نشد.ولی باز نگران شدم گفتم بپرسم

نه دیگه مطمین باش ک نیس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
منم کیسه آبم سوراخ بود همیشه بین ترشح و آب کیسه آب شک داشتم میگن باید بری دستشویی خودتو بشوری پاک کن ...

علایم دیگه ای نداشتی؟دردی چیزی؟

علایم دیگه ای نداشتی؟دردی چیزی؟

ن هفته چندمی؟ اگ بالای ۳۶ هفته ای برو معاینه 

نه دیگه مطمین باش ک نیس

ن شاید باشه منم سرفه میکردم نمیومد ولی لباس زیرم هی خیس میشد اما با سرفه و راه رفتن نمیومد رفتم معاینه دکتر گفت کیسه آبت سوراخه

ن شاید باشه منم سرفه میکردم نمیومد ولی لباس زیرم هی خیس میشد اما با سرفه و راه رفتن نمیومد رفتم معای ...

واقعا؟ نمیدونم پس

ن هفته چندمی؟ اگ بالای ۳۶ هفته ای برو معاینه 

هفته 32 ام.چارشنبم وقت دکتر دارم.اگه تا فردا باز خیس شد میرم سونو

هفته 32 ام.چارشنبم وقت دکتر دارم.اگه تا فردا باز خیس شد میرم سونو

آره برو سونو آب دور بچه رو چک میکنه آب زیاد بخور ک اگه ام سوراخ بود جبران شه و استراحت کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792