بذار از موعدت بگذره بعد بزن , منم موعدم جمعست اگه نیاد پری شنبه بی بی میزنم.
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
سلام منم الان بی بی زدم منفی بود دارم دق میکنم ....دلم بچه میخواد موعدمم یا فردا یا پس فرداس اما تا ۱۰ صبرمیکنم دلم گیخواد ی قرص خواب بخورم تا ۱۰ بیدارنشم
میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
انشاالله که جفتمون مامان شده باشیم , چند وقته اقدامی؟
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
این ماه میشه پنج ماه...ایشالا ب امید خدا ایشالا خبر خوش میدیم بهم وای من دیگ دلم نمیره بی بی بزنم حت ...
منم ماه دومم , پارسال یه سقط داشتم , صبر کن قشنگ چند روز عقب بیفته بعد بی بی بزن ایشالا که مثبت میشه