2777
2789
والا میگن جو ندین انگار باجو میشه کشور رو اداره کرد ..حالا شما که گفتی قراره ارزون بشه مگه ارزون شد ...

مهم نيست سطح تحليل همه يكسان نيست ناراحت نشو 

در ضمن من و شما هم داريم تو همين جو زندگي ميكنيم سود و زيان هممون يكيه 

مهم نيست سطح تحليل همه يكسان نيست ناراحت نشو  در ضمن من و شما هم داريم تو همين جو زندگي ميكنيم ...

دقیقا من اگر موقعیتم در خطر بود الان اینجا نبودم که داشتم خرید فروش میکردم. ده بار همیشه تو این تاپیکها میگم دلالی نکنید نوسان گیری نکنید این حرف رو توجهی نکردن بهش ..اسکرین شات گذاشته میگه شما که گفتی شنبه گرون میشه..بعدشم تیرش به سنگ خورد حالا ارزون داره میشه بنظر شما؟ من میگم واقع بین باشید نه احساسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نیستن اینجا نظر بدن چون اونجا داشتن از ارزونی میگفتن الان محو شدن

اره واقعا داشتم جواب اون خانوما میدادم که میگفت تقصیر احتکاگراست که اون پایین شهری نمیتونه برای بچش لقمه درست کنه چون پنیر گرونه اخه آدم باید آنقدر ساده باشه گرونی دست اون بالاسریه ماست که با آزاد کردن اقلام باعث شد هر مغازه ای هر قیمتی دلش می‌خواد بده و اینجور قیمتا بره بالا نه کسی که با چند تا خرید بیش‌تر به فکر ایندشه

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
یه سری هستن  اونهایی که واقع بینانه نظر میدن راجع به قیمت ها یه سری هم عین من دلال دلارن چون ...

اصلا بحث نكن 

اقتصاد دانها هم تو تحليل شرايط موندن حرفي كه ميزنن براساس شرايط موجوده حالا اگر فردا شرايط تغيير كنه مسلما قيمتها هم عوض ميشه به همين دليل نظر قطعي وجود نداره جز پيشبينيهاي كه ميشه 

دوست دارم اونهایی که داشتن توهین میکردن و میگفتن ارزون میشه بیان اینجا..

باشه بابا تو راست میگی ...معلومه خیلی طلا انباشته کردی و نگرانی .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

اره تو هم چیز دیگه ای انباشته کردی..نترس تو هم موقعیتت به خطر نمیفته شما هم تا  ما مردم رو نخورید چیزیتون نمیشه

بابا حرف منطقی بزنید دلار و ارز و طلا قیمتش صعودیه طبق نظر کارشناس های بزرگ اقتصادی. حالا میخواین بخرین نخرین رو نمیدونم فقط دلالی و نوسان گیری نکنید اصلا که ضربه به اقتصاد بیمار بیشتر از این نزنید. همین دیگه دعوا داره

به زور بگم داره ارزون میشه؟

اين حرفها چيه گيرم داشته باشه عزيزم چه سود و زياني به من شما داره

طلا و نفت قلب بازاره وقتي بحث و نگراني سر قيمت طلا ميشه نگراني از نوسان ساير اقلام بازار هدفه مايحتاج روزانه براساسش قيمت ميخوره عزيزم 

نوسان قيمتها هم روي تحريمها و قيمت دلار داره ميچرخه مشخصه با افزايش دلار طلا هم ميره بالا چون انس به دلاره 

اره تو هم چیز دیگه ای انباشته کردی..نترس تو هم موقعیتت به خطر نمیفته شما هم تا  ما مردم رو نخور ...

من مث تو انباشته نمیکنم هرگز ‌ . موقعیتمم خطر نمیوفته مطمئن باش

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اين حرفها چيه گيرم داشته باشه عزيزم چه سود و زياني به من شما داره طلا و نفت قلب بازاره وقتي بح ...

عزیزم شما در جریان نیستی کاری ب طلا و دلار ندارم .‌الحمدالله دستمم ب دهنم میرسه واسمم مهم نیست گرون و ارزون .اما  کاربر مونی از ۵شنبه مدام‌داره تو تاپیکا میگه طلا گرون میشه. میرهدبالا . ال وبل . معلومه خیلی واسش اهمیت داره و اعصاب ی عده قشر ضعیفم‌ خراب میکنه .چ دلیلی دارع انقدر اصرار داره ک بگه گرون میشه؟!!!واسم سواله