2777
2789
عزیزم شما در جریان نیستی کاری ب طلا و دلار ندارم .‌الحمدالله دستمم ب دهنم میرسه واسمم مهم نیست گرون ...

اصراری ندارم تو تاپیکها سوال میشه عین شما احساسی نظر نمیدم واقعیت رو میبینم شمام واقعیت رو ببینی اینجوری نظر نمیدی که بعدا ضایع بشی

خب حالا خیالت تو و دوستات راحت شد پیش بینهاتون غلط از اب در اومد؟

خیال تو راحت تر شد انگار .بعدم صبر کن میاد پایین .اونموقع برات تاپیک میزنم .اگرم نیومد شما بزنم ک بیام ازت عذر خواهی کنم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیال تو راحت تر شد انگار .بعدم صبر کن میاد پایین .اونموقع برات تاپیک میزنم .اگرم نیومد شما بزنم ک بی ...

کوتاه مدت نظر نده فقط قیمت ارز و طلا بلند مدت باید راجع بهشنظر داد دو هفنته صبر کنید متوجه میشید

چشم دعوا که نداریم واقعیت رو ببینیم

بهتره تو این روزا ک مردم خسته ودلزده شدن لاقل کلامی هم شده بهم امید و انگیزه بدیم. اگر من و شما ۴تا دیگه ام هی بگن گرونتر میشه . نایاب و...میشه جز اینکه چندتا خانوم خانه دار و مادرای باردار و شیرده استرسشون بیشتر میشه هیچ سودی دیگه نداره . من ک همیشه میگم ب امید خدا درست میشه. گفتنش خرجی نداره . بازم میگم اگه بیشتر شد و ثابت موند حتمااا حتما ازتون عذرخواهی میکنم . ولی امیدوارم ک اینجور نشه‌.موفق باشی ❤

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من خودم 2 هفته دیگه تاپیک میزنم اگر رشد طلا صعودی رو به جلو نبود شما هر خواستی بگو بمن

نیاز نیست بزنی . من خودم تاپیک میزنم براتون

.قصد تمسخرو...ندارم .اتفاقا اگر باشه حتما از این ببعد باهاتون تو این امور مشورت خواهم کرد . 

امید واری الکی چرا باید دادا؟واقع بین باشید.همه مردم تو استرسن ولی بهتره الکی نگیم درست میشه.تنها در یک صورت درست میشه اونم.....مردم دیگه خستن دیگه حوصله وعدهای دروغی رو ندارن والا

امید واری الکی چرا باید دادا؟واقع بین باشید.همه مردم تو استرسن ولی بهتره الکی نگیم درست میشه.تنها در ...

خب درست نمیشه . الان خستگیتون در رفت ؟!