2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو یه تاپیکی گیر دادن بمن که نگو میره بالا ویل اگر سواد داشته باشن میبینن دوباره داره روند صعود ...

مگر افزايش و كاهشش وابسته به گفتن من و شماست

همش بسته به دلار و نفته وقتي دلار بالا رفت انس با اينكه افت داشت براي ما افتي محسوب نشد موضوع واضحه 

مگر شرايط تغيير كنه تا قيمتها به تعادل برسه 

مگر افزايش و كاهشش وابسته به گفتن من و شماست همش بسته به دلار و نفته وقتي دلار بالا رفت انس با ...

والا میگن جو ندین انگار باجو میشه کشور رو اداره کرد ..حالا شما که گفتی قراره ارزون بشه مگه ارزون شد بیا 200 تومن از اون تاپیک تا این تاپیک رفت روش. نمیدونم مردم ما یاد گرفتن واقعیت رو نیبینن و بپرن به بقیه

دقیقا سر صبح یه روند کاهشی داشت باز الان 200 تومن گرون شد طلا

اینا همش میخان مردمو سرکوب کنن بگن اره ارزونش کردیم دوباره از هفته بعد همون اش و همون کاسه دوباره میارن پایین بگن ارزون شد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
دقیقا سر صبح یه روند کاهشی داشت باز الان 200 تومن گرون شد طلا

من کاملا با شما موافقم خانومی دیدم تنهایید افتادم وسط داشتم باهاشون دعوا میکردم

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
بعله طلا روند کاهشی داره فعلا  حالا چندین ماه اینده رو نمیدونم ولی من تو بورس هم شنیدم فعلا کا ...

انس رو پايينه دقيقا ولي چون دلار بالا رفت طلا تو بازار ما گرون درمياد حالا اگر دلار هم بيوفته طلا ارزون ميشه

یه سری هستن 

اونهایی که واقع بینانه نظر میدن راجع به قیمت ها

یه سری هم عین من دلال دلارن چون میگن دلار و ارز ارزون نمیشه

یه سری هم قصد دارن الکی جو ارومی بدن چون خودشون در خطرن و موقعیتشون

من کاملا با شما موافقم خانومی دیدم تنهایید افتادم وسط داشتم باهاشون دعوا میکردم

ای جان عزیزم ممنونم میگن شما داری بازار ارز رو تکون میدی بابا احساسی نظر ندین مردمو همین شما فراطی ها بیچاره کردین