2777
2789

بچه ها هی هر روز واسه یه چیزی تاپیک نزنید که این گرون شده وای... اون گرون شده امروز وای...

همه چی گرون شده بی حد ... ربطی هم به تحریم نداره که مثلا شیر گرون نشه ... چون شیر رو باید یه ماشین بیاره ... که لاستیک اون ماشین گرون شده امروز...

شیر رو باید داخل یه پلاستیک بریزن بیارن ... که مواد اولیه اون پلاستیک نمیاد به ایران.

پس همه چی گرون شده ... صرفه جویی کنیم و کمی منطقی تر زندگی کنیم.... وضع همینه ..

با گفتنش هم هیچی عوض نمیشه ... فقط امیدوارم این شرایط سخت جنگی رو پشت سر بذاریم و یکی کوتاه بیاد این وسط و شرش بخوابه ...

همین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا نمیشه که هیچی نگیم. با سکوتمون اینجور شده عزیزم

خب بگو به خودت استرس بده ... هر روز تاپیک بزن.  

تا کار به جای باریک بکشه , کل تاپیکت رو حذف میکنن .. اگه نکشه هم قیمت گوجه و پوشک و شیر پایین نمیاد با تایپ توی نی نی سایت.

من نمیگم نگید ... ولی هر لحظه حرفش رو اینجا زدن آیا چیزی رو عوض میکنه ؟

حرف تایپ کردن که راه کار نمیشه که .. گوجه ارزون میشه ؟

والله.... اگه تاریخشم بگذره باز تاریخ جدید میزنن میدن ب خوردمون

ما یه مایع ظرفشویی داریم با اینکه تاریخ انقضا داره اصلا کف نمی کنه و ظرفها رو تمیز نمیشوره همین مارکو مامانم دارم برق میندازه

شوهر منم تو مغازه میمونه ب هیشکی بیشتر از ۳ تا نوار بهداشتی نمیده😁

میگه همه‌میان با کارتن میخوان منم فقط ۳ تا میدم تا همه بتونن استفاده کنن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شوهر منم تو مغازه میمونه ب هیشکی بیشتر از ۳ تا نوار بهداشتی نمیده😁 میگه همه‌میان با کارتن میخوان م ...

اره والا 

این بهترین کاره

یعنی چی تو فروشگاهها کارتن کارتن جنس به مردم میفروشن

اگه همه اندازه نیازشون بخرن چیزی کم نمیاد

باور کن چند روز پیش یه نفرو  دیدم اندازه یه نایلون ده کیلویی تی تاپ خریده بود 

از این تیتاپ قرمزا 

واقعا تاسف اوره....

اره والا  این بهترین کاره یعنی چی تو فروشگاهها کارتن کارتن جنس به مردم میفروشن اگه همه انداز ...

خوب عزیزم اون بنده خدا شاید نذر داشته

الان من خودم برای مدرسه دخترم نذر شیر و کیک دارم از همین قضاوت های مردم و چپ چپ نگاه کردن هاشون هی دست دست میکنم نمیرم کوروش خرید کنم 

اونا که نمیدونم من این چندتا جعبه شیر و کیک رو واسه چی میخام فقط میان از کنارم رد میشن هی تیکه و متلک میندازن به ادم

خدایا،مرا آن ده که آن به

همه ی حرفهای دوستان درسته

اما کاش قبلش یاد بگیریم تو کار بقیه قضاوت و دخالت نکنیم

من چند روز پیش شهروند بودم داشتم پودر میخریدم یه اقایی اومد نزدیک صدتا پودر دست خرید کنار من بود همینطور چرخش رو پر میکرد منم دست دست میکردم خریدش تموم بشه بره کنار من پودر دست بردارم

یه اقای دیگه اومد کنارش همین حرفایی خیلی از دوستان رو بهش زد اقا چه خبره مگه قحطی اومده چرا میخای احتکار کنی

اون بنده خدا گفت ما قالیشویی داریم چون پودر انزیم داری که میخریدیم تحریم شده و فعلا تو بازار نایابه مجبور شدم فعلا برای شستن فرشهامون از این فروشگاهها خرید کنیم کارمون راه بیافته

خب کار اون اقا خیلی زشته که تو کار بقیه دخالت میکنه و قضاوت یا حتی تهمت میزنه به یک نفر دیگه و نگاه چند نفر دیگه رو هم متوجه اون بنده خدا میکنه 

چیکار به خرید مردم داریم،ما خیلی اهل عملیم خودمون به اندازه بخریم کفایته،هرکس فقط رو خودش کار کنه کافیه 😘

خدایا،مرا آن ده که آن به
خوب عزیزم اون بنده خدا شاید نذر داشته الان من خودم برای مدرسه دخترم نذر شیر و کیک دارم از همین ق ...

ممکنه یکی هم این وسط نذر داشته باشه

اما اینهمه ادم که هر روز داریم میبینیم یه چیزی رو کارتن کارتن میخرن که نذر ندارن

نمیشه که یه روز نذر تیتاپ یه روز نذر اب معدنی یه روز نذر تن ماهی و ....داشته باشن

با چشم خودم دیدم که کارتن کارتن تن ماهی میخرن

ممکنه یکی هم این وسط نذر داشته باشه اما اینهمه ادم که هر روز داریم میبینیم یه چیزی رو کارتن کارتن م ...

بله عزیزم من اول صحبتام گفتم دوستان درست می گند

اما ما میتونیم تشخیص بدیم کی نذر داره کی نداره 

که با نگاه های چپ چپ و متلک باهاشون برخورد میکنیم

شاید درست به همون که داریم انگ احتکار میزنیم اون یه کار دیگه ای داره ما که در جریان زندگیش نیستیم

دوست خودم وقتی میرن فروشگاه یه باکس روغن مایع همیشه بر میداره چون با مادر شوهر و جاریش تو یه ساختمونن همیشه یه سری چیزها رو زیادتر برمیداشت باهم تقسیم میکن

همیشه هرکس زیاد خرید کرد نه قصد احتکار داره نه از قحطی اومده نه فرصت طلبه 

خدایا،مرا آن ده که آن به
بله عزیزم من اول صحبتام گفتم دوستان درست می گند اما ما میتونیم تشخیص بدیم کی نذر داره کی نداره  ...

باشه شما هی اصرار کن که همه نذر دارن

خوش باشید

یادتون باشه که من مخاطبم شما نبودین و دوست دیگرمونو ریپلای کردم و نظر خودمو دادم 

اینجا یه سایت عمومیه و اومدن تو تاپیک و نظر دادن ممنوع نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز